CONTACT.

Neem direct contact op OF maak een (online) afspraak

UNIEK CREATIEF KANTOOR, UNIEKE TRAININGSLOCATIE

We nodigen je uit in ons Rijksmonumentale auditorium, het verborgen podium, het kloppend hart van voormalige technische innovatie van de PTT Telecom (KPN). Wij hebben dus ons eigen podium, waar we trainingen, creatieve sessies, content kunnen maken van fotografie tot online of live presentaties. Daarnaast biedt ons partnerbedrijf, Speakers Club, Training en coaching voor professionele sprekers en is het Neherlab Auditorium beschikbaar voor diverse evenementen.

 

Direct contact

Voor snelle vragen over presentatie, design of workshops kan je ons ook een WhatsApp sturen.

VIRTUELE TIJD

Be Savvy en plan virtuele tijd met ons in. Je kan hier jouw dag en tijd kiezen.

Plan je project

Weet je al helemaal hoe je ons wilt inzetten of wil je sparren over mogelijkheden om jouw presentatie naar een next level te brengen?

KOM LANGS.

In Den Haag

In Leidschendam-Voorburg

Let op! We gaan binnenkort verhuizen.

Vorige slide
Volgende slide

NeherLab Auditorium

 Ons kantoor is in het historische Neherlab Auditorium in de gemeente Leidschendam-Voorburg.In dit voormalige PTT gebouw ,dat 15 jaar heeft leeggestaan, werd onder andere het 06-nummer uitgevonden. Het gebouw staat in de top 10 van Rijksmomenten. Het is een naast een creative office een eigen podium met waar wij +/- 100 bezoekers kunnen ontvangen. Ook gaan we verschillende trainingsprogramma's hier faciliteren en geven.

... Deze unieke locatie leent zich dankzij zijn bestemming niet alleen uitstekend voor het faciliteren van (sprekers) evenementen, ook is het auditorium de perfecte omgeving voor het opleiden van sprekers/presentatoren en/of leidinggevenden. Het auditorium zal hierbij worden ingezet om try-outs te kunnen doen een podium. Aan de hand van verschillende trajecten bieden Speakers Club, Present Savvy en haar partners de kans om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van presenteren. Zo kan er een podium worden gecreëerd voor nieuwe businessmodellen en andere sectoren.

.

CONTACT.

REACTIE BINNEN 1 WERKDAG

DIRECT CONTACT.

KAN JE NIET WACHTEN? NEEM DIRECT CONTACT OP!

CONTACT.

REACTIE BINNEN 1 WERKDAG

DIRECT CONTACT.

KAN JE NIET WACHTEN? NEEM DIRECT CONTACT OP!