OFFERTES & DOCUMENTEN.

Strong visuals result in solid sales

STERKE VISUALS IN JOUW OFFERTES & DOCUMENTEN.

Geen business zonder sales. Hoe zorg je er nu voor dat potentiële klanten volmondig ‘ja’ zeggen op je aanbod? Met customized offertes & documenten zorg jij ervoor dat jouw visual docs jouw salesgesprekken voor je voeren.

Waarom jouw offertes en/of documenten laten vormgeven?

Een offerte is een van de belangrijkste documenten binnen je organisatie: dit is hét moment waarop een potentiële klant daadwerkelijk besluit om met jullie samen te gaan werken. Daarom wil je eigenlijk geen standaard offerte toesturen: jij wil dat jouw offerte een belofte doet over de kwaliteit van het werk wat je levert, de impact die je kan maken. Jouw offerte moet jouw potentiële klant meenemen in de beleving die je voor ze creëert. En daar mag je dus best onderscheid in maken.

Ook voor bedrijfsdocumenten – denk aan b.v.b jaarverslagen,  kunnen sterke visuals hét verschil maken. Zo spreken deze documenten namelijk boekdelen, zonder dat jij zelf het verhaal hoeft te vertellen. Door je bedrijfsdocumenten uniek vorm te laten geven, kun je als het ware een mini-presentatie toesturen wanneer er belangrijke informatie gecommuniceerd moet worden. Hierbij is er dus geen mondelinge toelichting nodig: het document spreekt voor zich!

Previous slide
Next slide

Uniek design voor jouw offertes & documenten

Om een uniek design te creëren voor jouw offertes en/of documenten, zetten wij een innovatieve tool in, genaamd Maglr. Dankzij Maglr is het mogelijk om documenten, zoals offertes, jaarverslagen, magazines, infographics interactief en aantrekkelijk te maken. Met clickables, animaties en uniek design zorg je ervoor dat je jouw doelgroep direct beter aanspreekt en langer boeit. Ideaal dus voor als je (lange) documenten of offertes moet versturen!

EN NU?

Ben jij er klaar voor om meer klanten binnen te halen en wil jij dat jouw agenda binnen no time volgeboekt zit? Neem dan contact met ons op om jouw offertes en andere bedrijfsdocumenten uniek en aantrekkelijk vorm te laten geven!

EXAMPLES.

CURIOUS ABOUT WHAT WE CAN DO FOR YOU?