ONLINE LEEROMGEVING

Beter leren door visuele stimulans

ONLINE LEEROMGEVING.

Our educational future is digital. Online leeromgevingen schieten als paddenstoelen uit de grond, maar effectief zijn ze lang niet allemaal. Wij kunnen jouw online leeromgeving in een uniek ontwerp gieten – passend bij de boodschap die je wil uitdragen – zodat jouw cursisten met plezier de informatie als sponzen in zich zullen opnemen.

Waarom jouw online leeromgeving laten vormgeven?

We leren het beste als we visueel geprikkeld worden. Beeld is namelijk makkelijker te verwerken dan andere informatievormen (zoals tekst of geluid) – onze hersenen kunnen beeld wel 60.000x sneller verwerken dan geschreven of gesproken informatie. Met jouw online leeromgeving wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw cursisten onthouden wat je ze te vertellen hebt. Zo laat je een goede indruk bij ze achter en kun je ervoor zorgen dat ze wellicht meer cursussen van je afnemen. Dat begint natuurlijk bij de structuur en de gebruikersvriendelijkheid van je leeromgeving, maar daar blijft het niet bij. Een online leeromgeving moet namelijk niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk zijn om het meest effectief te zijn. En daar kunnen wij je bij helpen, namelijk door jouw online leeromgeving volledig vorm te geven.

 

 

Inzetten van een online leeromgeving

Een online leeromgeving kan verschillende doelen dienen en daarom ook in verschillende jasjes worden gestoken. Wanneer wij met jouw leeromgeving aan de slag gaan, kijken we dan ook goed naar waar je de omgeving voor wil inzetten. Dat kan bijvoorbeeld als je cursussen of trainingen verkoopt aan bedrijven en/of particulieren, maar je kan jouw omgeving natuurlijk ook gebruiken voor het intern geven van trainingen of het on-boarden van nieuwe medewerkers. Hoe dan ook zorgen wij er altijd voor dat we de branding van jouw organisatie laten terugkomen in jouw online leeromgeving en passen we het ontwerp vervolgens aan op jullie wensen. Het resultaat? Een herkenbare, fijne en effectieve online leeromgeving!

EN NU?

Wil jij ook jouw online leeromgeving in een mooi jasje laten steken zodat jij echt onderscheid kan maken? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden wat betreft het vormgeven van jouw online leeromgeving.

EXAMPLES.

CURIOUS ABOUT WHAT WE CAN DO FOR YOU?