PRESENTATIESOORTEN.

Advies nodig? plan direct (gratis) een consult in.

SAVVY PRESENTATIES.

De ingrediënten van een succesvolle presentatie zijn het hebben van mooi design, een passende content en een pakkende delivery. Het design van jouw presentatie moet een onuitwisbare indruk achterlaten bij jouw publiek en daar zorgen wij dan ook voor. Hierbij maakt het niet uit van welk presentatieprogramma jij gebruik maakt; we weten wel raad met Prezi, PowerPoint en Keynote. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de content in jouw presentatie een geheel vormt met het design en jouw presentatieboodschap. Met onze tips voor de optimale delivery helpen wij jou Savvy te communiceren naar jouw publiek!.

ONLINE PRESENTATIE

Hoe maak je een goede online presentatie? Welke tools kun je hiervoor het beste gebruiken? Wij kunnen jou helpen een lasting online impressie achter te laten!

ONDERWIJS PRESENTATIE

Werk jij in het onderwijs of geef je trainingen? Tijd om presentaties en voorlichtingen leuker, beter en waardevoller te maken voor zowel docenten en trainers als studenten!

PREZI PRESENTATIE

Prezi is een online presentatietool die werkt met een oneindig groot canvas in plaats van losse slides zodat je niet hoeft vast te houden aan een vaste structuur. Hulp nodig bij het maken van een Prezi?

PREZI VIDEO

Met Prezi Video maak je mooie presentaties voor online gebruik. Je kunt deze ook opnemen als video’s en meteen doorsturen. Wil jij een Prezi Video?

EVENEMENTEN EN BEURZEN

Er komt heel wat kijken bij een presentatie op evenementen en beurzen. Wij visualiseren en versterken jouwboodschap in de vorm van een PowerPoint of Prezi presentatie.

PITCH PRESENTATIE

Jouw pitch presentatie is vaak de eerste indruk die een potentiële klant van je krijgt. Het is dus erg belangrijk een goede presentatie te hebben. Wij kunnen je helpen een onvergetelijke indruk achter te laten.

BEDRIJFSPRESENTATIE

Wil jij echt indruk maken met jouw bedrijfspresentatie? Wij maken bedrijfspresentaties in de huisstijl van jouw organisatie die de aandacht trekken en blijven hangen.