EVENEMENTEN
& BEURZEN.

EVENEMENTEN EN PRESENTATIES IN JOUW HUISSTIJL

EVENEMENTEN BEURZEN.

Spreken op evenementen en beurzen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt heel wat kijken bij zo’n keynote presentatie. Een goede, onvergetelijke presentatie bestaat namelijk uit meer dan alleen een goed verhaal. Op evenementen en beurzen sta je vaak voor een groot scherm en voor een nog groter publiek. Het is hierom belangrijk om bij het maken van je presentatie voor evenementen en beurzen altijd je publiek als vertrekpunt in gedachten te houden. Hoe kijken zij naar jouw presentatie?

PRESENTEREN OP EVENEMENTEN EN BEURZEN

Een onvergetelijke presentatie rust op drie pijlers: memorabele content, sterke visuals (design) en een overtuigende delivery. Juist omdat je voor zo’n groot scherm staat is het design van je presentatie net zo belangrijk als de inhoud en het afleveren hiervan. Sta hier eens bij stil: als je een mooi verhaal goed kunt vertellen, maar je (PowerPoint) presentatie middelmatig is, wat voor indruk laat dit dan achter op jouw publiek?
Timo presentatie

THE SAVVY WAY

Wij leven ons in in sprekers en hun publiek om zo de boodschap te visualiseren en zelfs te versterken. We leven ons in in jou, de spreker, alsof wij op het podium van een evenement of beurs staan en het ons verhaal is dat we daar vertellen. We houden rekening met planning en tijdlijn en gebruiken onze creativiteit om met slimme oplossingen te komen die werken en het verschil maken voor jouw verhaal.

We kijken met een frisse blik naar jouw verhaal en leven ons echt in jouw publiek in. Begrijpt jouw publiek je boodschap? Hoe kunnen we jouw boodschap visueel kracht bijzetten? Op evenementen en beurzen heb je vaak veel verschillende mensen tevreden te stellen. Je wilt je verhaal op je eigen manier vertellen, maar zoveel mogelijk mensen raken. Denk je hierbij wel hulp te kunnen gebruiken?

PREZI OF POWERPOINT VOOR EVENEMENTEN EN BEURZEN?

Of je een Prezi of PowerPoint wilt gebruiken om je te ondersteunen tijdens het spreken op een evenement of beurs hangt af van je voorkeuren. Met PowerPoint vertel je je verhaal op een lineaire manier: er is een vaste structuur. Prezi gebruikt daarentegen een mindmap structuur: er is geen vaste structuur, deze bepaal je zelf. Dit geeft je de vrijheid om bepaalde delen van je presentatie over te slaan of deze juist uit te diepen.

Ben je er nog niet uit welke presentatietool beter bij jouw verhaal past? Of weet je het precies en heb je hulp nodig bij je presentatiedesign?

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?