PRESENTATIE TOOLS.

ALLE UNIEKE MIDDLEN OM JOUW PODIUM TE PAKKEN

PRESENTATIE TOOLS.

Als boutique studio gespecialiseerd in presentaties zijn wij constant op zoek naar nieuwe, innoverende presentatietools die jouw presence kunnen (uit)dragen. Iedere tool heeft namelijk zijn eigen voordelen en het is dan ook van belang dat je de juiste tool kiest om jouw purpose te kunnen vervullen. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij.

Een wereld vol presentatietools.

Miro, Canva, Adobe, PowerPoint, Prezi, Visme – er zijn meer (digitale) presentatietools dan je op één hand tellen kunt. De een richt zich op het creëren van creatieve en krachtige visuele uitingen, de ander helpt je om effectief te communiceren, zowel binnen jouw eigen team als met externe partijen. Al deze tools kunnen jou dan ook helpen om jouw presence te vergroten en jouw klanten/opdrachtgevers te overdonderen met wat je in huis hebt. Maar hoe weet je nu wat de juiste presentatietool is voor jou?

presentatietools

Welke presentatie tool heb je nodig?

De tool die je gebruikt is afhankelijk van het doel wat je hebt. Welke impact wil jij maken? Waar loop je tegenaan? Binnen welke kaders werk je en wat is het beschikbare budget? Hoe groot is de doelgroep waar je je met deze specifieke uiting op richt en welke stakeholders zijn hierbij betrokken? Al deze vragen moet je kunnen beantwoorden om erachter te komen welke presentatietool de juiste is om jouw doel te bereiken.

De juiste keuze
maken voor jouw presentatietool.

We zien vaak dat opdrachtgevers een heel andere tool in gedachten hebben dan de presentatietool die ze écht kan helpen om hun presence te vergroten. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van alle beschikbare presentatietools, kunnen we jou voorzien van het advies wat je nodig hebt om de beste keuze voor jouw presence te maken. Wij gaan altijd op zoek naar unieke middelen om jou je boodschap over te laten brengen en zorgen ervoor dat je zo de juiste impact kan maken. We make it memorable, whatever it is, zodat jij kan shinen tijdens jouw moment of truth.

Cases.

The NEXT Agency – een initiatief van de politie in samenwerking met verschillende bedrijven, waaronder Bloc en Asito – deed mee aan een competitie. Hiervoor moesten zij een pitch indienen, welke uit verschillende fasen bestond. Naar aanleiding van dit vraagstuk hebben we besloten om hier verschillende presentatietools voor in te zetten.

In de eerste fase hebben we ervoor gekozen een animatie te creëren. In de tussenfasen zijn er social mediakanalen opgezet om zowel bereik als draagvlaak te creëren. De uiteindelijke pitchpresentatie bestond uit een geanimeerde Powerpoint presentatie. Tevens hebben we voor de bijbehorende workshop de customized illustraties levensgroot geprint en hebben we een poster gecreëerd. The Next Agency heeft, mede dankzij de variatie in presentatietools, deze pitch in de wacht mogen slepen.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN?

Wil jij ook bewegend beeld zoals video & animatie inzetten om impact te maken op jouw publiek en een onvergetelijke indruk achter te laten? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden wat betreft video & animatie.