PROFESSIONEEL SPREKEN.

Écht impact maken door te spreken als een professional

PROFESSIONEEL SPREKEN.

Een impactvolle presence neerzetten zit hem niet alleen in de presentatie die je gebruikt of het verhaal wat je vertelt. Het gaat ook om de manier waarop je jouw verhaal overbrengt. Niet alleen ondersteunen we daarom professioneel sprekers bij het upgraden van hun presence naar the next level, ook kunnen we je helpen om de transformatie te maken van potentieel naar professioneel spreken.

The Savvy Way.

Onze methodiek, The Savvy Way, berust op drie essentiële pijlers voor het creëren van een memorabele en impactvolle presence: content, design en delivery. Het uitdragen van memorabele content zorgt ervoor dat je jouw publiek aanzet tot denken, waardoor ze in gedachten blijven houden wat jij ze zojuist hebt voorgelegd. Een aantrekkelijk design zorgt ervoor dat jouw boodschap wordt versterkt door het inzetten van de juiste, onderscheidende tools en visuals. Een overtuigende delivery maakt de cirkel rond; de overtuigende manier waarop jij jouw boodschap overbrengt zorgt ervoor dat deze bij jouw publiek blijft hangen. Door deze drie componenten met elkaar te combineren – The Savvy Way, dus – kan jij altijd een impactvolle presence creëren.

Presentaties voor professionele sprekers.

Professionele sprekers hebben een bijzonder verhaal om te vertellen, een verhaal dat ze graag delen. Het zijn vaak geboren Storytellers. Voor hen ligt de uitdaging hem geregeld in het vinden van de juiste visuals ter ondersteuning van hun verhaal. Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van unieke, onderscheidende presentatieconcepten helpen wij ze daar graag mee. 

Zo ontwikkelden wij voor Niek van den Adel, Jochem Uydehaage, Sydney Brouwer en Nancy Rademaker verschillende presentatieconcepten om hun verhaal kracht bij te zetten.

Jouw boodschap overbrengen met impact.

Als Present Savvy ondersteunen wij al jaren (professionele) sprekers met het creëren van unieke visuals en helpen wij hen met het optimaliseren van hun content om zo hun boodschap nog sterker uit te kunnen dragen. Hierin is het ons opgevallen dat er op het gebied van het overbrengen van de boodschap, de ‘delivery’, nog een heleboel winst te behalen valt. Niet alleen professionele sprekers hebben immers baat bij een sterke performance, ook als je als executive of leidinggevende regelmatig presentaties geeft, kan je veel voordelen opdoen uit een krachtige delivery. Daarom hebben wij de Speakers Club in het opgebouwd. Lees hieronder wat wij doen.

De Speakers Club.

De Speakers Club bundelt netwerk, kennis, professie en ervaring in de vorm van professionele sprekers/coaches, een presentation boutique studio (wij dus), content/story designers en sprekersbureaus. Of je nu (professioneel) spreker bent – of wil worden – of een inspirerende leiderschapsrol hebt, met Speakers Club ontwikkelen wij jou en jouw verhaal/idee zodat jij kan shinen voor een (groot) publiek....

Speakers Club kan jou helpen niet alleen je presentatie, maar jouw gehele performance naar the next level te brengen. Dat doen we door de grootste aandacht voor het kleinste detail op het gebied van content, design én delivery. Dat doet de Speakers Club door middel van verschillende programma’s, zoals Talk like a Pro voor sprekers met professionele ambities, Talk to inspire voor leiders die streven naar impact maken en het onderwijsprogramma voor docenten die op een nieuwe manier les gaan geven.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw performance als spreker? Neem dan contact met ons op of ga naar de website van de Speakers Club voor meer informatie.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN?

Wil jij ook bewegend beeld zoals video & animatie inzetten om impact te maken op jouw publiek en een onvergetelijke indruk achter te laten? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden wat betreft video & animatie.