VIDEO & ANIMATIE.

Bewegend beeld creëert blijvende herinneringen

VIDEO & ANIMATIE.

Echt impact creëren doe je door blijvende herinneringen achter te laten. Dat kan je onder andere doen door video & animatie te gebruiken om jouw presence te versterken. Wij zetten video & animatie op verschillende manieren in, maar altijd met hetzelfde doel: making it memorable, whatever it is.

Waarom video & animatie?

Bewegend beeld speelt een enorm grote rol bij de effectiviteit van informatieoverdracht. En daarmee dus ook bij de impact die jij op jouw publiek kan maken! Ons brein reageert heel goed op beeld, want dit is makkelijker te verteren dan andere vormen van content, zoals tekst of gesproken woord. Onze hersenen kunnen beeld namelijk wel 60.000x sneller verwerken dan geschreven of gesproken content. Het is dan ook niet voor niets dat een succesvolle presentatie naar onze mening bestaat uit drie essentiële componenten…

Wanneer jij jouw boodschap op jouw publiek wil overbrengen is het belangrijk dat die boodschap zo wordt gepresenteerd dat er direct duidelijk is wat je probeert te vertellen. Anders is de kans groot dat jouw publiek afhaakt of niet onthoudt wat je hebt verteld. Jouw verhaal is dan ook leading in de impact die je op jouw publiek kan maken. Daarom kijken wij naar impactvolle momenten in jouw verhaal die door middel van beeld geaccentueerd kunnen worden. Op die manier kan je impact creëren met bewegend beeld, zoals video & animatie.

Video & animatie uitingen.

Er zijn verschillende manieren waarop je video & animatie kan inzetten. Allereerst zijn er videoproducties. Bij een videoproductie kan je denken aan een animatie, timelapse of motion graphic. Ook cinemagraphs –foto’s waarin een deel van het beeld beweegt – vallen onder videoproducties. Deze verschillende uitingen van video & animatie kunnen je helpen de aandacht van je publiek te vangen en vast te houden, zodat jouw boodschap memorabel is en impact op hen maakt. Een andere manier om video & animatie te gebruiken om jouw presence te versterken is door ze in presentaties te verwerken.

Video & animatie in presentaties.

Presentaties die jouw presence naar een hoger niveau tillen, dat is waar wij ons altijd op richten. Video & animatie bieden beiden fantastische mogelijkheden om een presentatie een vernieuwend en innoverend jasje te geven. Met een video of animatie in jouw presentatie, laat je deze tot leven komen. We kunnen video & animatie dan ook verwerken in verschillende soorten presentaties, of ze nu in Powerpoint, Prezi of een andere presentatietool zijn opgemaakt.

Onze partner in
video & animatie.

Omdat we jou willen voorzien van materiaal van de allerbeste kwaliteit, werken wij voor het produceren van video & animatie samen met een vaste partner. BKN Productions is al jaren onze (sparring)partner als het gaat om het creëren van video & animatie met impact. Dankzij onze nauwe band weten wij het beste uit onze samenwerking te halen om jou te voorzien van unieke, onderscheidende en memorabele videoproducties en animaties.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN?

Wil jij ook bewegend beeld zoals video & animatie inzetten om impact te maken op jouw publiek en een onvergetelijke indruk achter te laten? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden wat betreft video & animatie.