ONLINE PRESENTING BY PROFESSIONAL SPEAKERS.

IN SAMENWERKING MET SPEAKERS CLUB

ONLINE PRESENTING BY PROFESSIONAL SPEAKERS.

Nu we steeds meer gaan digitaliseren en online gaan (samen)werken, is het ook belangrijk om online te kunnen presenteren. Alhoewel dat misschien hetzelfde lijkt als oog-in-oog met je publiek staan, blijkt de realiteit toch anders… Tijdens een online presentatie kan je immers minder gebruik maken van je lichaamstaal en ook zal je jouw stem anders moeten inzetten dan wanneer je een live presentatie geeft. Waarschijnlijk had je daar nog niet bij stilgestaan. Dat is dan ook de reden dat wij in samenwerking met de Speakers Club met een team van presentatiespecialisten en professioneel sprekers jou gaan helpen om ook met jouw online presentatie écht impact te kunnen maken en jezelf te onderscheiden van alle anderen die nu de online presentatiewereld betreden.

INFORMATIE

INCLUSIEF.

Wat brengt deze training/workshop je?

PROGRAMMA.

Tijdens twee online sessies gaan we aan de slag om jouw online performance (en die van jouw team) te verbeteren en jullie te helpen spreken als professionals....

Tijdens de eerste sessie focussen we ons op de content en het design van de boodschap die jullie willen overbrengen. We laten jullie kennismaken met nieuwe tools om je (online) presence te vergroten en een effectieve virtuele connectie te maken met je doelgroep. Aan de hand van deze tools helpen we je een virtueel brand te creëren door middel van een uniek, passend ontwerp voor jullie boodschap.

In de tweede sessie gaan we werken aan jullie ‘delivery’; de manier waarop jullie de boodschap overbrengen. Met presentatie-experts gaan jullie aan de slag om sterk te leren spreken en presenteren in een online omgeving; we gaan werken aan jullie mimiek, non-verbale communicatie, stemgebruik en verschillende spreektechnieken.

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

Richard de Hoop

Richard de Hoop

Spreker

Relevante workshops.

Wil jij ook presentaties creëren die net even anders zijn dan de ‘standaard’ presentaties? Dan is dit de training voor jou.

We gaan aan de slag om van jouw presentaties werkelijke performances te maken. Verschillende programma’s voor  wie met regelmaat presenteert of ambieert dat op een hoger niveau te gaan doen!

We nemen je mee in de verschillende visualisatietechnieken en laten je kennismaken met een proeftuin van visuele tools en tools die online samenwerken stimuleren

LET'S MAKE IT MEMORABLE TOGETHER.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hehong Chen zu
Hehong Chen zu

He Hong Chen Zhu

LABEL MANAGER.

Chen is ons technische brein, jouw adviseur op het gebied van webdesign en uitwerken van processen. Chen is een echte duizendpoot: designs voor websites en socials maken is ook geen probleem voor hem. Chen is sociaal, energiek en ondernemend.

Contact >