PowerPoint training.

De Power of PowerPoint

Basisvaardigheden (presentatie)design in PowerPoint

PowerPoint presentatie
tips & tricks en Tools

Online presentatie

Ontwerpen van eigen
PowerPoint presentatie/slides

Begeleiding door ervaren PowerPoint presentatie designers

Met een standaard PowerPoint-template maak je geen indruk, met mooie, memorabele en effectieve slides wel. In deze training leren we jou als niet-designer een professionele presentatie neer te zetten die je publiek gaat onthouden. Dan wel echt Next Level en dat het liefst in onze eigen locatie, een Rijksmonumentaal Auditorium in Leidschendam

We leren je hoe je afkomt van bullet points in PowerPoint en hoe je snel een aantrekkelijke en effectieve presentatie kan ontwerpen. 

Tijdens de training PowerPoint krijg je te maken met alle ins en outs van het ontwerpen van een impactvolle en memorabele presentatie. Er zijn namelijk verschillende componenten die bijdragen aan het creëren van een goede presentatie, waaronder natuurlijk ook het ontwerp van jouw presentatie. Daarom gaan onze ervaren presentatiedesigners je meenemen in hoe je het beste een presentatie kan ontwerpen die ervoor zorgt dat jullie boodschap impact maakt.

Lees meer

Om een effectieve en aantrekkelijke presentatie te ontwerpen, moet je eerst weten wat een presentatie nu precies succesvol maakt. We gaan je daarom eerst meenemen in wat wij The Savvy Way noemen; uit welke componenten moet een goede presentatie precies bestaan?

Vervolgens gaan we jullie de skills leren om daadwerkelijk een presentatie te kunnen ontwerpen. We laten jullie zien hoe je het beste met PowerPoint kunt werken en gaan jullie uitleggen hoe je de huisstijl van jullie bedrijf kunnen toepassen zodat al jullie presentaties voortaan professioneel, uniform en aantrekkelijk zijn. We geven jullie dan ook veel tips en tricks mee over hoe jullie op een efficiënte manier met een presentatietemplate kunnen werken, zodat jullie de branding van jullie bedrijf altijd kunnen blijven waarborgen, wie de presentatie dan ook maakt.

Tot slot nemen we jullie mee in de meer geavanceerde opties die PowerPoint met zich meebrengt, zodat jullie presentaties kunnen maken die er niet alleen op het scherm mooi uitzien, maar ook achter de schermen makkelijk te bewerken zijn. Samen werken jullie aan het template voor jullie eigen bedrijf, zodat jullie na de training een aantrekkelijk, bruikbaar en professioneel template hebben waar jullie daarna direct zelf mee aan de slag kunnen. Over efficiënt gesproken! Tijdens de offline training gaan jullie ook de strijd met elkaar aan: we organiseren een competitie waarin jullie het tegen elkaar opnemen om de mooiste slide te ontwerpen.

Lees meer

Wat maakt een presentatie succesvol?

De componenten van een goede presentatie.

Introductie van The Savvy Way

Hoe werk je effectief met PowerPoint?

Leer de basisvaardigheden voor het ontwerpen van PowerPoint presentaties.

De basisvaardigheden

hoe pas je de huisstijl toe in PowerPoint presentaties?

Tips en tricks voor het efficiënt gebruik van een presentatietemplate.

Toepassing huisstijl

Welke geavanceerde PowerPoint opties zijn er?

We verkennen samen (relevante) geavanceerde PowerPoint opties. 

Geavanceerde PowerPoint opties

Hoe pas je je nieuwe PowerPoint skills toe?

Deelnemers werken zelf onder begeleiding aan een relevante opdracht. 

Praktische toepassing
PowerPoint Training before PowerPoint Training after
PowerPoint Training before PowerPoint Training after
PowerPoint Training before PowerPoint Training after

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy

Presentation Specialist

Chen

Presentation Designer

Leonie Mallee

Leonie

Presentation Designer

INFORMATIE.

Vraag een offerte aan of schrijf je direct in voor een open training.

OPEN TRAINING DATA.

OFFERTE AANVRAGEN.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE VOOR.