PowerPoint training.

Visuele content wordt steeds belangrijker

PowerPoint training.

Als een business professional moet je vaak presentaties maken en geven. De inhoud staat wel, maar het design moet er natuurlijk ook goed uitzien! En dat kan nog best een uitdaging zijn. Daarom hebben wij deze PowerPoint training in het leven geroepen. We leren je hoe je afkomt van bullet points en hoe je snel een aantrekkelijke en effectieve presentatie kan ontwerpen.

Tijdens de training ‘PowerPoint’ krijg je te maken met alle ins en outs van het ontwerpen van een impactvolle en memorabele presentatie. Er zijn namelijk verschillende componenten die bijdragen aan het creëren van een goede presentatie, waaronder natuurlijk ook het ontwerp van jouw presentatie. Daarom gaan onze ervaren presentatiedesigners je meenemen in hoe je het beste een presentatie kan ontwerpen die ervoor zorgt dat jullie boodschap impact maakt.

INFORMATIE

CONTENT.

Wat brengt deze training/workshop je?

PROGRAMMA.

Om een effectieve en aantrekkelijke presentatie te ontwerpen, moet je eerst weten wat een presentatie nu precies succesvol maakt. We gaan je daarom eerst meenemen in wat wij The Savvy Way noemen; uit welke componenten moet een goede presentatie precies bestaan?...

Vervolgens gaan we jullie de skills leren om daadwerkelijk een presentatie te kunnen ontwerpen. We laten jullie zien hoe je het beste met PowerPoint kunt werken en gaan jullie uitleggen hoe je de huisstijl van jullie bedrijf kunnen toepassen zodat al jullie presentaties voortaan professioneel, uniform en aantrekkelijk zijn. We geven jullie dan ook veel tips en tricks mee over hoe jullie op een efficiënte manier met een presentatietemplate kunnen werken, zodat jullie de branding van jullie bedrijf altijd kunnen blijven waarborgen, wie de presentatie dan ook maakt. Tot slot nemen we jullie mee in de meer geavanceerde opties die PowerPoint met zich meebrengt, zodat jullie presentaties kunnen maken die er niet alleen op het scherm mooi uitzien, maar ook achter de schermen makkelijk te bewerken zijn. Samen werken jullie aan het template voor jullie eigen bedrijf, zodat jullie na de training een aantrekkelijk, bruikbaar en professioneel template hebben waar jullie daarna direct zelf mee aan de slag kunnen. Over efficiënt gesproken! Tijdens de offline training gaan jullie ook de strijd met elkaar aan: we organiseren een competitie waarin jullie het tegen elkaar opnemen om de mooiste slide te ontwerpen.

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

Richard de Hoop

Richard de Hoop

Spreker

Relevante workshops.

Wil jij ook presentaties creëren die net even anders zijn dan de ‘standaard’ presentaties? Dan is dit de training voor jou.

Je wil een unieke, aantrekkelijke presentatie maken die volledig in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Presentatie Design for non-designers!

Wat maakt nu precies een goede presentatie?  Met een presentatie canvas en verschillende online tools ga je aan de slag om een memorable presentatie neer te zetten.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hehong Chen zu

He Hong Chen Zhu

LABEL MANAGER.

Chen is ons technische brein, jouw adviseur op het gebied van webdesign en uitwerken van processen. Chen is een echte duizendpoot: designs voor websites en socials maken is ook geen probleem voor hem. Chen is sociaal, energiek en ondernemend.

Contact >