MENTAL CANVAS PRESENTATIE.

Make illustrations come to life...

ILLUSTRATIEVE PRESENTATIE MET INNOVATIEVE TOOLS.

Een presentatie is er om te zorgen dat je opvalt, dat je publiek je onthoudt. Dat de boodschap die je overbrengt daadwerkelijk blijft hangen. Met een speelse, creatieve presentatie met levensechte illustraties neem jij je publiek mee in een voor hen volledig nieuwe wereld. Er zijn tools beschikbaar die de beleving van jouw visuals en dus ook van jouw performance naar een next level kunnen brengen. Lees meer hieronder!

Wij bieden ook de workshops Visual Thinking aan.

Waarom een geïllustreerde presentatie?

Wij geloven erin dat een presentatie zijn werk pas doet wanneer je het publiek volledig kan meenemen in de beleving van jouw idee, organisatie en/of verhaal. Illustraties zorgen voor speelsheid met een boodschap. Wat je als foto niet kan vinden, kan je wel communiceren met een illustratie. Denk alleen maar al aan Fokke en Sukke. 

Afhankelijk van de tekenstijl die bij jou en jouw bedrijf/concept past kunnen we illustraties creëren die jouw publiek meenemen in jouw wereld, jouw verhaal. Of het nu voor een productpresentatie, een storytelling concept of een … is, door deze speelse en creatieve manier van presenteren zorg je er in ieder geval dat je een blijvende indruk bij jouw (ideale) doelgroep achterlaat. Het is memorabel!

 

De tool Mental canvas

Een volledig 3D geïllustreerde presentatie kunnen we onder andere creëren met behulp van een innovatieve tool genaamd Mental Canvas. Deze tool geeft ons de mogelijkheid om uitgebreide en gedetailleerde 3D-illustraties te maken. Loop bijvoorbeeld door een museum heen met allerlei objecten waarop je kan inzoomen, beweeg je door een stad met waardevolle informatieborden of creëer een workspace met interactieve devices – het kan allemaal in de vorm van een geïllustreerde 3D-presentatie.

 

EN NU?

Waarom kies je voor een ander soort presentatie?

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?