TOM SEBASTIAN.

TRAININGSPRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Trainingspresentatie?

TOM SEBASTIAN.

TRAININGSPRESENTATIE

Tom Sebastian is een bekende beauty expert die aan vele producties voor televisie, tijdschriften en andere lifestyle-initiatieven heeft meegewerkt. Met zijn jarenlange ervaring coacht hij nu ondernemers binnen de beauty branche. En niet alleen hijzelf moet er daarbij natuurlijk gelikt uitzien.

VRAAGSTUK.

Voor zijn coachingstrajecten was Tom Sebastian op zoek naar presentaties die zijn trajecten kunnen ondersteunen. Hij maakt veel gebruik van videocontent en wil graag een persoonlijke touch geven aan zijn trajecten, dus er moest in ieder geval ruimte worden gecreëerd voor videomateriaal binnen de presentaties.
Portfolio vraagstuk afbeeldingen 1280x720 Tom Sebastian
Tom Sebastian Presentatie

AANPAK.

Er was nog geen bestaande presentatie. Op basis van interviewvragen en uitvoerige gesprekken hebben we gezamenlijk de content voor de presentaties bepaald. Aan de hand van bestaand communicatiemateriaal en aangeleverde videocontent is er vervolgens een presentatietemplate ontwikkeld.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Op basis van de behoefte hebben we voor Tom Sebastian een presentatietemplate ontwikkeld. Hierin heeft hij de mogelijkheid om, binnen de vooraf bepaalde kaders, zelf content toe te voegen en zo iedere presentatie te kunnen personaliseren afhankelijk van de cliënt. ... De presentatie kan dan ook worden ingezet om de beauty ondernemer te begeleiden in het hele proces. Ook hebben we zijn programma’s in het template verwerkt, zodat hij ook zijn passende (vervolg)aanbod aan cliënten kan presenteren.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW TRAININGSPRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.