PREZI AWARDS.

PREZI PRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Prezi presentatie?

PREZI AWARDS.

PREZI PRESENTATIE

Prezi is een interactieve presentatietool die het mogelijk maakt om binnen een presentatie verschillende paden uit te werken. Zo maken ze conversational presenting mogelijk, een presentatievorm die het publiek meer invloed geeft op het verloop van de presentatie. Prezi heeft ook Prezi Video ontwikkeld, een videotool die sprekers de mogelijkheid geeft om zichzelf op beeld in hun presentatie te plaatsen.

VRAAGSTUK.

Voor de Prezi Awards besloten we om een presentatie te creëren, genaamd The Magic of the Metaphor. We wilden hiermee weergeven wat metaforen voor effect kunnen hebben wanneer ze goed worden gebruikt tijdens presentaties. Onze pay-off is ‘make it memorable’; met een sterke metafoor voor het juiste publiek kunnen we dat waarmaken.

Portfolio vraagstuk afbeeldingen 1280x720 Prezi Awards
Prezi Awards Template

AANPAK.

We hebben besloten om de impact van metaforen weer te geven door deze metaforen visueel te maken. Hierin hebben we gespeeld met gezegdes en verschillende diepte-effecten. We hebben hier allereerst een storyboard voor gecreëerd. We begonnen met het uittekenen van metaforen op een wit A4’tje, waarna we met kleuren de eventuele inzoommogelijkheden binnen de content zijn gaan uitwerken. Dit is essentieel om de presentatie goed te structureren en te kunnen inrichten.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een Prezi-presentatie waarin je visueel wordt meegenomen door verschillende soorten metaforen die jouw boodschap kracht bijzetten.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW PREZI PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.