NANCY RADEMAKER.

PREZI PRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Prezi Presentatie?

NANCY RADEMAKER.

PREZI PRESENTATIE

Nancy Rademaker is een internationale keynote spreker op het gebied van alles wat met digitalisering en de impact daarvan op klantgedrag te maken heeft, zoals artificial intelligence, customer centricity en market leadership. Dat maakt haar één van de weinige vrouwen in dit vakgebied, maar met haar meer dan 20 jaar ervaring binnen IT-bedrijven, waaronder Microsoft, zeker niet de minste.

VRAAGSTUK.

Nancy was voor haar keynote presentaties op zoek naar een manier om haar presence naar een hoger level te tillen. In verhouding met andere sprekers binnen de corporate wereld gebruikt zij een hoge hoeveelheid slides, dus de uitdaging is om te zorgen dat het publiek geprikkeld blijft gedurende de hele presentatie.
Nancy Prezi
Nancy Rademaker Prezi video

AANPAK.

Op basis van de eerder door ons ontworpen PowerPointpresentatie hebben we een design ontworpen met een gelijkwaardige branding, waarmee we de huidige presentatie konden omvormen naar een andere (online) tool die meer interactiviteit biedt.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Aan de hand van de thema’s van Nancy’s presentatie hebben we slides ontworpen en geanimeerd. ...Ook hebben we cinemagraphs – foto’s met een bewegend element – en videomateriaal ingezet om haar presentatie naar the next level te tillen. Deze presentatie is een mooi voorbeeld van hoe een presentatie echt een onderdeel uitmaakt van de presence en performance van een (professioneel) spreker.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW PREZI PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.