AIDSFONDS.

INTERACTIEVE PREZI

Hulp nodig met jouw Interactieve presentatie?

AIDSFONDS.

INTERACTIEVE PREZI

Aidsfonds zet zich sinds 1985 in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. De organisatie is ontstaan toen een groep homomannen niet langer kon aanzien dat veel van hun vrienden stierven aan aids. Wat begon als een geldinzamelingsactie voor kerstpakketten voor mensen met hiv en aids groeide uit tot Aidsfonds. Hun missie? Een wereld zonder hiv en aids.

VRAAGSTUK.

Aidsfonds zou een offline expositie organiseren waarbij verschillende projecten van hen gepresenteerd zouden worden aan de hand van fotografie. Omdat het offline event helaas niet door kon gaan, wilden zij de expositie omzetten naar een online expositie op verschillende platformen, met de feeling van een real life expositie. De online presentatievorm moest op de website geplaatst kunnen worden en wordt dus niet daadwerkelijk door een spreker gepresenteerd.
Aidsfonds
Aidsfonds Template

AANPAK.

Voor dit vraagstuk bleek Prezi de beste presentatietool. De opdrachtgever ontving een designvoorstel om de emotie die ze wilden overbrengen het beste te kunnen overdragen. Voor het creëren van een expositiegevoel kozen we er vervolgens voor om een presentatie in Prezi te maken. Hierin hebben we een ruimte gecreëerd, waarin we de foto’s die geëxposeerd zouden worden hebben gevisualiseerd.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een Prezi-presentatie met daarin een expositieruimte, waarin veel informatie te vinden is over de foto’s die ter expositie stonden. ...Prezi geeft bezoekers van de website de mogelijkheid om in te zoomen op verschillende aspecten van het verhaal, wat er niet alleen voor zorgt dat zij geen informatie misten, maar ze tevens meer meeneemt in de algehele beleving.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

HULP NODIG MET JOUW INTERACTIEVE PREZI?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.