TAALUNIE.

ONLINE PRESENTATIE

Hulp nodig met jouw online presentatie?

TAALUNIE.

ONLINE PRESENTATIE

Taalunie is een organisatie die al 40 jaar lang werkt aan het levendig en dynamisch houden van de Nederlandse taal. Ze ontwikkelen en stimuleren beleid voor het Nederlands in Nederland, Vlaanderen en Suriname en ondersteunen het Nederlands wereldwijd. Ook hun online presentatie mocht natuurlijk niet onderdoen aan hun levendige en dynamische karakter.

VRAAGSTUK.

Voor een webinar met als doel om Britse studenten te stimuleren om Nederlands te gaan studeren was Taalunie op zoek naar een indrukwekkende manier van online presenteren. Er was nog geen bestaand materiaal aanwezig.
Portfolio vraagstuk afbeeldingen 1280x720 Taalunie
Taalunie Template

AANPAK.

De nadruk in dit project heeft gelegen op het visualiseren van content op basis van geschreven tekst. Vanuit een Word-document waarin de boodschap van het webinar was uitgeschreven, het brandbook van de Taalunie en een gesprek met de opdrachtgever hebben we designsuggesties gedaan. Op basis hiervan hebben we visuals gecreëerd om de essentie van de boodschap in een presentatie te verwerken. Hierin zijn wij inhoudelijk betrokken geweest; we denken graag met onze opdrachtgevers mee, want we zijn communicators, geen decorators.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

We hebben een PowerPointpresentatie ontwikkeld met daarin PowerPoint Morph transities om een beleving te creëren. ...In de presentatie is gebruik gemaakt van fotografie en eigen kleurinstellingen. Ook is de presentatie omgezet in een template, zodat Taalunie de mogelijkheid heeft om vaker gebruik te maken van deze presentatievorm.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW ONLINE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.