JOYCE DE RUITER PREZI VIDEO.

PREZI VIDEO

Hulp nodig met jouw Prezi video?

JOYCE DE RUITER PREZI VIDEO.

PREZI VIDEO

Joyce de Ruiter is een keynote spreker die spreekt over veerkracht en wendbaarheid. Zelf kreeg Joyce op haar zestiende de diagnose Ushersyndroom, een syndroom waardoor ze zowel haar gehoor als haar zicht langzaam verliest. Ze koos ervoor om met haar verhaal organisaties te inspireren in tijden van verandering.

VRAAGSTUK.

Vorig jaar was Joyce genoodzaakt om in plaats van aan een live publiek aan een online publiek te presenteren. Hiervoor was zij op zoek naar een pakkende en originele manier van presenteren die aansluit bij haar unieke verhaal.
Joyce de Ruiter
Joyce de Ruiter prezi presentatie

AANPAK.

Deze presentatie hebben we ontwikkeld op basis van een uitgeschreven storyline. De tekst die Joyce ons heeft aangeleverd hebben wij gebruikt om een presentatievoorstel te maken. Onze toegevoegde waarde hierin is dat wij kritisch kijken naar welke content gevisualiseerd moet worden. In het voorbeeld laten we door middel van (stock)beeld en videobeeld zien hoe wij de nieuwe presentatie voor ons zien. Nadat Joyce haar keuze had gemaakt voor de visuals, hebben wij de eerste opzet gemaakt in de stijl van de spreker. Vervolgens hebben we, na akkoord, de visualisaties verder uitgewerkt, waarin Joyce ook de optie kreeg om eigen opnames te laten maken, zoals video voor in de presentatie of een promovideo, om zo unieke content te creëren.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Met behulp van Prezi Video hebben we een unieke presentatie voor Joyce ontwikkeld. ...De effecten van de veranderingen die Joyce is ondergaan – het verliezen van haar zicht en gehoor – hebben we letterlijk in de content verwerkt door het publiek mee te nemen in een almaar verslechterend beeld. Er is een kokervisie in de presentatie verwerkt, zodat het publiek letterlijk kan ervaren wat Joyce heeft ervaren. De verschillende visuele effecten die we hebben gebruikt maken het daardoor mogelijk om een hele unieke beleving te creëren.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW PREZI VIDEO?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.