PRESENTATION DESIGN FOR NON-DESIGNERS.

Unieke presentaties

Basisvaardigheden (presentatie)design

PowerPoint presentatie
tips & tricks en Tools

Online presentatie

Ontwerpen van eigen
presentatie/slides

Begeleiding door ervaren presentatie designers

Je wil een unieke, aantrekkelijke presentatie die volledig in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Maar waar moet je beginnen? Hoe makkelijk het ook lijkt, met een standaard PowerPointtemplate maak je nu niet bepaald indruk. Simpelweg je bedrijfslogo op de slides zetten en de huisstijlkleuren gebruiken zal er niet voor zorgen dat je branding naar een hoger level wordt getild. Hoe kun je als niet-designer een professionele presentatie neerzetten?

Tijdens de training ‘Presentation Design for Non-Designers’ krijg je te maken met alle ins en outs van het ontwerpen van een impactvolle en memorabele presentatie. Er zijn namelijk verschillende componenten die bijdragen aan het creëren van een goede presentatie, waaronder natuurlijk ook het ontwerp van jouw presentatie. Daarom gaan onze ervaren presentatiedesigners je meenemen in hoe je het beste een presentatie kan ontwerpen die ervoor zorgt dat jullie boodschap impact maakt.

Ben je specifiek opzoek naar een PowerPoint of Prezi training?

Lees meer

Om een effectieve en aantrekkelijke presentatie te ontwerpen, moet je eerst weten wat een presentatie nu precies succesvol maakt. We gaan je daarom eerst meenemen in wat wij The Savvy Way noemen; uit welke componenten moet een goede presentatie precies bestaan?

Vervolgens gaan we jullie de skills leren om daadwerkelijk een presentatie te kunnen ontwerpen. We laten jullie zien hoe je het beste met PowerPoint kunt werken en gaan jullie uitleggen hoe je de huisstijl van jullie bedrijf kunnen toepassen zodat al jullie presentaties voortaan professioneel, uniform en aantrekkelijk zijn. We geven jullie dan ook veel tips en tricks mee over hoe jullie op een efficiënte manier met een presentatietemplate kunnen werken, zodat jullie de branding van jullie bedrijf altijd kunnen blijven waarborgen, wie de presentatie dan ook maakt.

Tot slot nemen we jullie mee in de meer geavanceerde opties die PowerPoint met zich meebrengt, zodat jullie presentaties kunnen maken die er niet alleen op het scherm mooi uitzien, maar ook achter de schermen makkelijk te bewerken zijn. Samen werken jullie aan het template voor jullie eigen bedrijf, zodat jullie na de training een aantrekkelijk, bruikbaar en professioneel template hebben waar jullie daarna direct zelf mee aan de slag kunnen. Over efficiënt gesproken! Tijdens de offline training gaan jullie ook de strijd met elkaar aan: we organiseren een competitie waarin jullie het tegen elkaar opnemen om de mooiste slide te ontwerpen.

Lees meer

Wat maakt een presentatie succesvol?

De componenten van een goede presentatie.

Introductie van The Savvy Way

Hoe ontwerp je presentaties?

Leer de basisvaardigheden voor het ontwerpen van presentaties.

De basisvaardigheden

hoe pas je de huisstijl toe in presentaties?

Tips en tricks voor het efficiënt gebruik van een presentatietemplate.

Toepassing huisstijl

Welke geavanceerde Presentatie opties zijn er?

We verkennen samen (relevante) geavanceerde presentatie opties.

Geavanceerde opties

Wie maakt de beste slide?

De deelnemers nemen het tegen elkaar op om te kijken wie de beste slide maakt.

Praktische toepassing
PowerPoint Training before PowerPoint Training after
PowerPoint Training before PowerPoint Training after
PowerPoint Training before PowerPoint Training after

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy

Presentation Specialist

Chen

Presentation Designer

Leonie Mallee

Leonie

Presentation Designer

INFORMATIE.

Vraag een offerte aan of schrijf je direct in voor een open training.

OPEN TRAINING DATA.

OFFERTE AANVRAGEN.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

DEZE ORGANISATIES GINGEN JE VOOR.