PRESENTATION DESIGN FOR NON-DESIGNERS.

UNIEKE PRESENTATIES

PRESENTATION DESIGN FOR NON-DESIGNERS.

Je wil een unieke, aantrekkelijke presentatie die volledig in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Maar waar moet je beginnen? Hoe makkelijk het ook lijkt, met een standaard PowerPointtemplate maak je nu niet bepaald indruk. Simpelweg je bedrijfslogo op de slides zetten en de huisstijlkleuren gebruiken zal er niet voor zorgen dat je branding naar een hoger level wordt getild. Hoe kun je als niet-designer een professionele presentatie neerzetten?

Tijdens de training ‘Presentation Design for Non-Designers’ krijg je te maken met alle ins en outs van het ontwerpen van een impactvolle en memorabele presentatie. Er zijn namelijk verschillende componenten die bijdragen aan het creëren van een goede presentatie, waaronder natuurlijk ook het ontwerp van jouw presentatie. Daarom gaan onze ervaren presentatiedesigners je meenemen in hoe je het beste een presentatie kan ontwerpen die ervoor zorgt dat jullie boodschap impact maakt.

Ben je specifiek opzoek naar een PowerPoint of Prezi training?

INFORMATIE

Inhoud workshop.

PROGRAMMA.

THE SAVVY WAY

Om een effectieve en aantrekkelijke presentatie te ontwerpen, moet je eerst weten wat een presentatie nu precies succesvol maakt. We gaan je daarom eerst meenemen in wat wij The Savvy Way noemen; uit welke componenten moet een goede presentatie precies bestaan?

AAN DE SLAG

Vervolgens gaan we jullie de skills leren om daadwerkelijk een presentatie te kunnen ontwerpen. We laten jullie zien hoe je het beste met verschillende ontwerptools – zoals PowerPoint en Prezi – kunt werken en gaan jullie uitleggen hoe je de huisstijl van jullie bedrijf kunnen toepassen zodat al jullie presentaties voortaan professioneel, uniform en aantrekkelijk zijn. We geven jullie dan ook veel tips en tricks mee over hoe jullie op een efficiënte manier met een presentatietemplate kunnen werken, zodat jullie de branding van jullie bedrijf altijd kunnen blijven waarborgen, wie de presentatie dan ook maakt.

TEMPLATE

Samen werken jullie aan het template voor jullie eigen bedrijf, zodat jullie na de training een aantrekkelijk, bruikbaar en professioneel template hebben waar jullie daarna direct zelf mee aan de slag kunnen. Over efficiënt gesproken! Tijdens de offline training gaan jullie ook de strijd met elkaar aan: we organiseren een competitie waarin jullie het tegen elkaar opnemen om de mooiste slide te ontwerpen.

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

Richard de Hoop

Richard de Hoop

Spreker

Relevante workshops.

We gaan aan de slag om van jouw presentaties werkelijke performances te maken. Verschillende programma’s voor  wie met regelmaat presenteert of ambieert dat op een hoger niveau te gaan doen!

Wil jij ook presentaties creëren die net even anders zijn dan de ‘standaard’ presentaties? Dan is dit de training voor jou.

Standaard PowerPointpresentaties zorgen er niet langer voor dat je je kan onderscheiden van anderen. Wil jij een PowerPointpresentatie met een wow-factor leren maken? 

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hehong Chen zu

He Hong Chen Zhu

LABEL MANAGER.

Chen is ons technische brein, jouw adviseur op het gebied van webdesign en uitwerken van processen. Chen is een echte duizendpoot: designs voor websites en socials maken is ook geen probleem voor hem. Chen is sociaal, energiek en ondernemend.

Contact >