Prezi & Prezi video training.

Visuele content wordt steeds belangrijker

Prezi & Prezi video training.

Wanneer je een presentatie geeft, wil je jouw publiek uiteraard boeien en binden. Maar met alle hedendaagse afleidingen die er zijn, kan dat nog best een uitdaging zijn. Daarom leren we je tijdens de Prezi training hoe je een interactieve presentatie kan maken die de aandacht van je publiek erbij houdt.

Tijdens de training ‘Prezi krijg je te maken met alle ins en outs van het ontwerpen van een impactvolle en memorabele presentatie. Er zijn namelijk verschillende componenten die bijdragen aan het creëren van een goede presentatie, waaronder natuurlijk ook het ontwerp van jouw presentatie. Daarom gaan onze ervaren presentatiedesigners je meenemen in hoe je het beste een presentatie kan ontwerpen die ervoor zorgt dat jullie boodschap impact maakt.

INFORMATIE

CONTENT.

Wat brengt deze training/workshop je?

PROGRAMMA.

Om een effectieve en aantrekkelijke presentatie te ontwerpen, moet je eerst weten wat een presentatie nu precies succesvol maakt. We gaan je daarom eerst meenemen in wat wij The Savvy Way noemen; uit welke componenten moet een goede presentatie precies bestaan?...

Vervolgens gaan we jullie de skills leren om daadwerkelijk een presentatie te kunnen ontwerpen. We laten jullie zien hoe je het beste met Prezi en Prezi Video kunt werken en gaan jullie uitleggen hoe je de huisstijl van jullie bedrijf kunnen toepassen zodat al jullie presentaties voortaan professioneel, uniform en aantrekkelijk zijn. We geven jullie dan ook veel tips en tricks mee over hoe jullie op een efficiënte manier met een presentatietemplate kunnen werken, zodat jullie de branding van jullie bedrijf altijd kunnen blijven waarborgen, wie de presentatie dan ook maakt. Tot slot nemen we jullie mee in de meer geavanceerde opties die Prezi en Prezi Video met zich meebrengen, zodat jullie presentaties kunnen maken die er niet alleen op het scherm mooi uitzien, maar ook achter de schermen makkelijk te bewerken zijn.

Samen werken jullie aan het template voor jullie eigen bedrijf, zodat jullie na de training een aantrekkelijk, bruikbaar en professioneel template hebben waar jullie daarna direct zelf mee aan de slag kunnen. Over efficiënt gesproken! Tijdens de offline training gaan jullie ook de strijd met elkaar aan: we organiseren een competitie waarin jullie het tegen elkaar opnemen om de mooiste slide te ontwerpen.

Certified Prezi Expert.

Since 2018

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

Richard de Hoop

Richard de Hoop

Spreker

Relevante workshops.

Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.

Je wil een unieke, aantrekkelijke presentatie maken die volledig in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Presentatie Design for non-designers!

Wat maakt nu precies een goede presentatie?  Met een presentatie canvas en verschillende online tools ga je aan de slag om een memorable presentatie neer te zetten.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.