TRAINING EN WORKSHOPS.

ONLINE EN OFFLINE MOGELIJKHEDEN

TRAININGEN.

Een impactvolle presence neerzetten begint bij de eerste stap: jouw visuele aanpak. Daarom nemen we je in onze online én offline trainingen graag mee in ons denkproces, zodat jij leert hoe je content, design en delivery naar jouw hand kan zetten. Make it memorable, whatever it .

Impactvolle presence

Een impactvolle presence neerzetten begint bij de eerste stap: jouw visuele aanpak.

MAKE IT MEMORABLE

Leer hoe je content, design en delivery naar jouw hand kan zetten om de aandacht van jouw publiek vast te houden

ONLINE & OFFLINE

Op maat gemaakte (online en offline) trainingsmogelijkheden die aanlsluiten op jouw behoeftes.

Onze trainingen en workshops.

Wil jij (jouw team) leren hoe ze de presence van jouw bedrijf naar een hoger level kunnen tillen door middel van visuele ondersteuning? Onze online en offline trainingen en/of workshops helpen je hierbij een heel eind op weg. Of we nu op afstand online de training geven of bij jou op locatie komen, na een training van ons heb je praktische handvaten om direct met jullie presence aan de slag te gaan. Het mooiste van alles? Je loopt bij Present Savvy altijd de training uit met een tastbaar resultaat, bijvoorbeeld een (opzet van) een eindproduct. Jullie gaan dus niet alleen luisteren, maar komen daadwerkelijk zelf in actie!

Een meeting of brainstorm visueel vastleggen (tekenen maar!) zodat de boodschap nog beter bij jou en je teamleden beklijft?

Online presenteren; het lijkt misschien simpel, maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken.

We nemen je mee in de verschillende visualisatietechnieken en laten je kennismaken met een proeftuin van visuele tools en tools die online samenwerken stimuleren

Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.

Je wil een unieke, aantrekkelijke presentatie maken die volledig in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Presentatie Design for non-designers!

Wat maakt nu precies een goede presentatie?  Met een presentatie canvas en verschillende online tools ga je aan de slag om een memorable presentatie neer te zetten.

We gaan aan de slag om van jouw presentaties werkelijke performances te maken. Verschillende programma’s voor  wie met regelmaat presenteert of ambieert dat op een hoger niveau te gaan doen!

Wil jij ook presentaties creëren die net even anders zijn dan de ‘standaard’ presentaties? Dan is dit de training voor jou.

Standaard PowerPointpresentaties zorgen er niet langer voor dat je je kan onderscheiden van anderen. Wil jij een PowerPointpresentatie met een wow-factor leren maken? 

WELKE TRAINING SLUIT AAN OP MIJN (TEAM) BEHOEFTES?

Weet je niet zeker welke training aansluit op jouw (creatieve) behoeftes? Neem dan contact op en we kijken er samen naar.

Gepersonaliseerde trainingen zijn ook mogelijk!