Professioneel spreken.

Écht impact maken door te spreken als een professional

Professioneel spreken.

Bij onze partner organisatie Speakers Club hebben we netwerk, kennis, professie en ervaring gebundeld door professionele sprekers/coaches, Present Savvy, content/story designers te verbinden om jou te helpen op het gebied van content, design en delivery van je verhaal.

Of je nu (professioneel) spreker bent – of wil worden – of een inspirerende leiderschapsrol hebt, wij met Speakers Club ontwikkelen jou en jouw verhaal/idee zodat jij kan shinen voor een (groot) publiek. 

 ‘van potentieel naar professioneel’.

Wij helpen niet alleen met je presentatie, maar om jouw gehele performance naar the next level te brengen. Dat doen we door de grootste aandacht voor het kleinste detail op het gebied van content, design én delivery. Alles om jouw verhaal/idee memorabel te maken voor jouw publiek. Door een aantal professionele programma’s gericht op professionele sprekers, business excutives en onderwijs. Wij coachen jou naar jouw next level in professioneel spreken. 

INFORMATIE

Talk like a Pro-gramme.

High potential programma, heb jij de ambitie om professioneel spreker te worden en keynotes te geven door heel Nederland en daarbuiten?

Talk to inspire.

Een leider is zo effectief als de kracht van zijn/haar communicatie, daarom laten we je leren van de besten. Getraind door professionele sprekers werk je samen met je peers aan jouw content, design en delivery.

Speakers Club Logo

De Speakers Club bundelt netwerk, kennis, professie en ervaring in de vorm van professionele sprekers/coaches, een presentation boutique studio (wij dus), content/story designers en sprekersbureaus. Of je nu (professioneel) spreker bent – of wil worden – of een inspirerende leiderschapsrol hebt, met Speakers Club ontwikkelen wij jou en jouw verhaal/idee zodat jij kan shinen voor een (groot) publiek.

PROGRAMMA.

Om te bepalen wat je wil creëren, moet je eerst bedenken wat je doelgroep is, welke boodschap je wil overbrengen, hoeveel tijd je hebt en wat je budget is. Het is erg belangrijk dat je boodschap en het middel dat je gebruikt om deze te uiten bij elkaar passen. Hoe kies je het juiste middel bij een boodschap?

Tijdens dit tweedaagse programma krijg je een proeftuin van tools voorgeschoteld en ga je met jouw eigen case aan de slag, zodat je met een tastbaar eindresultaat de deur uit kunt lopen. Tijdens een inspiratiesessie gaan we in op wat voor creatieve tools en middelen zijn er in de markt waar we van kunnen leren en die we kunnen inzetten zodat we effectiever en efficiënter en creatiever (visuele) content kunnen maken. Hierbij komen onder andere tools als Wix, Canva, Prezi en Adobe Spark naar voren. Welke boom uit het spreekwoordelijke bos past het beste bij jouw doelstelling? Hoe maak je een selectie welke tool het best is voor jouw behoefte? En hoe kun je die vervolgens gebruiken om jouw behoefte te vervullen? Aan de hand van een gerichte, passende opdracht gaan jullie met de tool die het beste in jullie behoefte kan voorzien aan de slag om een customized uiting te creëren. Ook zullen we een aantal tools live demonstreren, door middel van een infogram in Fixel, zodat je weet op basis van welke selectiecriteria je kan kiezen met welke tool je het beste kunt werken.

TRAINERS.

Mandy Schild

Presentation Specialist

Niek

Functie

Richard

Functie

Nancy

Functie

Kees

Functie
Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Niek van den Adel

Niek van den Adel

Spreker
Richard de Hoop

Richard de Hoop

Spreker

Nancy Rademaker

Nancy Rademaker

Spreker

Kees Pannevis

Kees Pannevis

Spreker

Pascalle Karthaus

Pascalle Karthaus

Illustrator

Relevante workshops.

Een meeting of brainstorm visueel vastleggen (tekenen maar!) zodat de boodschap nog beter bij jou en je teamleden beklijft?

Online presenteren; het lijkt misschien simpel, maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken.

We nemen je mee in de verschillende visualisatietechnieken en laten je kennismaken met een proeftuin van visuele tools en tools die online samenwerken stimuleren

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.