VISUAL CONTENT & COLLABORATING.

CREATIEF ONLINE SAMENWERKEN

VISUAL CONTENT & COLLABORATING.

Nu we allemaal steeds meer online en op afstand werken, is het ook van belang dat we goed online kunnen samenwerken. Nu is dat op zich niet een groot probleem met alle digitale mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, maar creatief samenwerken kan online nog best een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er ook digitale tools – zoals Drawify – die (creatief) online samenwerken stimuleren. Daar gaan we je in de training ‘Visual Content & Collaboration’ kennis mee laten maken, zodat jij en jouw team visueel en online met elkaar kunnen blijven samenwerken en brainstormen op een creatieve manier.

INFORMATIE

content.

Wat brengt deze training/workshop je?

PROGRAMMA.

Tijdens deze training willen we je graag een aantal tools introduceren die creatief samenwerken in een online omgeving een stuk leuker, makkelijker en effectiever gaan maken. Ken je bijvoorbeeld Mural en Miro al?...We gaan je laten zien wat deze tools voor jou en jouw team kunnen doen en helpen je de tools eigen te maken. Ook een bekende tool als Zoom komt in deze training aan bod, want ook deze kan je uitstekend inzetten om een creatieve brainstormsessie op te zetten. Wij laten je heel graag zien hoe.

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

He Hong Chen Zhu

Communication Specialist

Relevante workshops.

Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.

Je wil een unieke, aantrekkelijke presentatie maken die volledig in lijn is met de huisstijl van jouw bedrijf. Presentatie Design for non-designers!

Wat maakt nu precies een goede presentatie?  Met een presentatie canvas en verschillende online tools ga je aan de slag om een memorable presentatie neer te zetten.

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.