DOWNLOADS.

Knowledge we share

DOWNLOADS.

Knowledge we share

DOWNLOADS.

Vanuit onze community bieden we je extra handvaten om jouw performance naar the next level te tillen. Door onze selectie van documenten (presentatie canvas & whitepaper) , voorzien we jou van dé ins & outs van het sprekersvak en blijf jij op de hoogte van dé tips & tricks die jou gaan helpen een kickass performance neer te zetten.

PRESENTATIE CANVAS.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitwerken van je presentatie?

Wij helpen jou! Dit presentatie canvas zet je aan tot denken door onder andere vragen te stellen over wat je wilt overbrengen en hoe, maar ook over je doelgroep en het design van je slides. Je kunt het canvas gratis downloaden en invullen met je eigen content!

Tools en trends.

VRAAG HIER DE ONEPAGER AAN

Heb je de jongere generaties in de gaten gehouden? En gezien wat ze kunnen doen met smartphones en computers op het gebied van visuele content? Hier een handig document document met allerlei links. 

WHITEPAPER.

Tips & Tricks om je presentatie creatiefen onderscheidend te maken

Present Savvy  geeft niet alleen tips & tricks over effectief communiceren, maar ook over ‘Hoe maak je nu een creatieve, onderscheidende presentatie met impact?’ Dit is ons specialisme! Maandelijks delen we een inspirerende tool op deze pagina! Je krijgt een email met daarin de downloadlink.

SWOT Presentatie template

VRAAG HIER HET GRATIS TEMPLATE AAN

Op zoek naar een effectieve manier om de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van jouw organisatie of project in kaart te brengen? Onze SWOT analyse template is het perfecte hulpmiddel! Deze gebruiksvriendelijke template helpt je om op een overzichtelijke en gestructureerde manier een SWOT-analyse uit te voeren. En het beste? We bieden het volledig gratis aan. Klik hieronder om jouw exemplaar nu te downloaden en start vandaag nog met het strategisch plannen van jouw succes!

EINDEJAARSPRESENTATIE.

Hulp nodig met je eindejaarspresentatie?

Wij helpen jou hier graag mee. De presentatie bevat verschillende slides die u direct kunt invullen. Simpel, snel en mooi een presentatie maken voor het einde van 2020!

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?