ABOUT.

Present Savvy & PArtners

ABOUT.

Present Savvy & PArtners

THE SAVVY WAY.

We like to work ‘The Savvy Way’: memorable, exclusive and personal

Wat je ook doet, je wil altijd impactvol voor de dag komen. Jouw presence mag gezien worden, jij mag opvallen. That’s why we do things The Savvy Way.

Mensen onthouden maar heel weinig van wat hen wordt verteld tijdens een presentatie. Sterker nog, ze vergeten zo’n 90% van de informatie die ze hebben gekregen. Door onze vernieuwende, vindingrijke, gevatte en specialistische aanpak – genaamd The Savvy Way – zorgen wij ervoor dat jouw publiek niet zomaar iets onthoudt, maar precies onthoudt wat jij ze wilt bijbrengen. Welke 10% wil jij dat ze onthouden?

THE SAVVY WAY OF DOING THINGS.

Onze methodiek – The Savvy Way of doing things – berust op drie essentiële pijlers. Al deze pijlers zijn ontstaan op basis van de kennis en skills die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, met daarbij altijd jouw goals en jouw publiek als uitgangspunt. De combinatie van deze pijlers levert je dan ook een memorabele en unieke presence op die impact maakt.

Een presentatie bestaat uit meer dan het verhaal wat je vertelt. Je presentatie valt en staat met de manier waarop je je verhaal vertelt. De sleutel tot succes is dan ook het vinden van de perfecte balans tussen de inhoud van je verhaal (content), de visuele ondersteuning die je erbij gebruikt (design), en de manier waarop je het verhaal overbrengt (delivery).

THE ART & SCIENCE OF GREAT PRESENTATIONS

Wat is de boodschap en voor wie is die bedoeld? Memorabele content die een boodschap bevat geeft het publiek iets om over na te denken. Een boodschap zorgt dat de inhoud beklijft. Jouw content moet er dan ook voor zorgen dat jouw publiek van begin tot eind geboeid blijft luisteren naar wat jij hen wil vertellen en je daarna niet meer vergeet. Wat wil je precies overbrengen en welke opvallende, onderscheidende elementen kan je erin uitlichten om je publiek aan te spreken? Je zou de content van een presentatie kunnen vergelijken met een verfijnd gerecht met doordachte smaakcombinaties die je verbazen en verwonderen.

Welke vorm/middel kies je om jouw boodschap over te brengen? Jouw boodschap wordt nog memorabeler als je ervoor zorgt dat deze wordt ondersteund door sterke visuele en fysieke hulpmiddelen. In het oog springend, voor zichzelf sprekend en onderscheidend (beeld)materiaal draagt bij aan het vertellen van een onvergetelijk verhaal. Niet alleen de content zelf, maar immers ook de manier waarop deze is vormgegeven, moet je volledig meenemen in jouw ervaring van de presentatie. Dat zit hem in de keuze van kleuren, vormen, beeld/audio, lettertypen en alle andere details die bijdragen aan een impactvolle experience. Een driesterrendiner is immers niet compleet zonder de perfecte presentatie op het meest passende servies.

Hoe kan jij jouw boodschap met impact vertellen? De ‘delivery’ – het overbrengen van jouw boodschap – is de allesbepalende factor in de totaalbeleving. Het mooiste verhaal in het prachtigste jasje komt niet binnen als de verteller zijn/haar vak niet verstaat. De spreker zal ervoor moeten zorgen dat het verhaal op verleidelijke wijze wordt overgebracht en het publiek geen genoeg kan krijgen van wat hij/zij vertelt. Daarvoor speelt een spreker in op de sfeer, de omgeving en het soort persoon wat hij/zij voor zich heeft. De presentator komt zijn/haar unieke driesterren content als het ware aan de tafel serveren.

De (presentatie)beleving moet compleet zijn om echte impact te creëren. Om een volledige beleving te creëren moet je zintuigen prikkelen, emoties oproepen en voor balans zorgen. En dat alles op driesterren niveau. Het cadeautje bij vertrek is de laatste herinnering die je vormt. Men neemt beslissingen op basis van herinneringen. Daarom is het essentieel om die herinneringen op een positieve manier te beïnvloeden. Het bewust inzetten van alle drie de elementen is hetgeen wat kan zorgen voor een succesvolle presentatie. Deze drie succescomponenten met elkaar gecombineerd noemen wij dan ook ‘The Savvy Way’

Content Design Delivery

Make it memorable.

Deze methodiek is toepasbaar op alle aspecten van ons leven waarin we impactvol willen zijn en memorabel voor de dag willen komen. Dat kan zijn op het moment dat je een belangrijke pitch presentatie moet geven voor investeerders, wanneer je een online webinar moet geven voor je studenten, wanneer je jouw plannen presenteert aan jouw medewerkers of wanneer je een belangrijke aanbesteding binnenhaalt via een livestream. Al deze momenten berusten op jouw presence, de impact die je maakt op jouw publiek. Your presence is a present.

Jouw presence kan je op allerlei verschillende manieren uitdragen. Wij doen dingen graag ‘The Savvy Way’ omdat dát ervoor zorgt dat jij je losbreekt van de massa. Iedereen geeft tegenwoordig webinars, maar The Savvy Way zorgt ervoor dat jij, met behulp van een innovatieve tool en een uniek design, ieder moment van jouw presence memorable kan maken.

Kunnen we jou uitdagen om je presence anders aan te pakken en naar een hoger niveau te tillen?  

ONS SAVVY CREATIEVE FLEXIBELE ERVAREN TEAM

Met o.a. de hotellerie in onze genen, is het gastvrijheid die ons drijft. Ieder gastmoment is uniek. Daarbij streven wij ernaar om ons maximaal in te leven in wat de gast wenst en een beleving te bieden die daarop aansluit.

Op maat inspelen op de wensen van de gast vraagt om ervaring, routine en het juiste gereedschap. Met een kamer die doet denken aan een jeugdhostel is immers het onmogelijk een vijfsterrenervaring neer te zetten. Wij zijn gedreven om steeds weer voor die vijf sterren te gaan. Wij zijn niet een keten die standaard dat kopje koffie op dezelfde manier aanbiedt. We houden van de beleving afgestemd op wie de mens is, zoals een boutique hotel haar gasten bedient: kleinschalig, persoonlijk, met aandacht voor de kleinste details en met een eigen gezicht.

Mandy Schild

Founder

Leonie Mallee

Design Manager

He Hong Chen Zhu

Label Manager

Mauri Lelieveld

Creative Designer

MELODY ABREU

CREATIVE (DESIGN) CONSULTANT

Christiaan van Rijsdam

Creative Designer

Noah Britten

Trainee | Creative Designer

Ymke Keppel

Trainee | Creative Designer

Gin (tonic)

Vitaliteitshond

Mandy Schild

Mandy Schild

Founder

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Design Manager

Ricardo Fortunati

Ricardo Fortunati

Marketeer | Data analist

Hehong Chen zu

He Hong Chen Zhu

Label Manager

Victor Weise

Victor Weise

Creative Designer

ANOUK MATEMAN

FUNCTIE

Christiaan van Rijsdam

Creative Designer

Mauri Lelieveld

FUNCTIE

STAGIAIR(E)

MEDIA, MARKETING & COMMUNICATIE.

Waarom samenwerken met Present Savvy?

Een boutique presentation studio zoals Present Savvy is exclusief en uniek in zijn aanbod, zowel voor nationale als internationale klanten. Alles wat we opleveren is persoonlijk maatwerk en we streven er altijd naar om verwachtingen te overtreffen. Wij zijn een studio met weerwoord; wij vragen door, want wij willen jouw boodschap begrijpen en doorgronden. Wij stellen kritische vragen en adviseren passende tools waarin de match tussen boodschap, doelgroep en investering in balans is.

Als boutique presentation studio zijn wij altijd bezig met de grenzen van vernieuwing opzoeken binnen de wereld van presentatie en (presentatie-)design, zodat we jouw presence memorabel kunnen maken. Wij zijn bij Present Savvy dan ook altijd nieuwsgierig naar manieren om te kunnen innoveren en onderscheid te kunnen maken, als bedrijf, team en mens. Of we nu werken met een Prezi presentatie, PowerPoint (templates), of een compleet nieuwe draai geven aan jouw presentatie, het resultaat zal er hoe dan ook voor zorgen dat jij zelfverzekerd voor jouw publiek kunt staan en jouw boodschap duidelijk en met de gewenste impact kunt overbrengen. Let’s make it memorable.

PARTNERS.

Wij geloven in de kracht van doen waar je goed in bent. Daarom werken we niet alleen op basis van onze eigen expertise, maar gaan we ook geregeld samenwerkingen aan met partners. Door een inner circle op te bouwen – namelijk een netwerk van experts en specialisten – kunnen we snel schakelen op basis van zowel kennis als ervaring.

Savvy Department bestaat uit denkers en doeners, die jou kunnen ondersteunen in het proces van het bedenken tot het uitvoeren van verschillende marketing- en designwerkzaamheden. Zij helpen jouw bedrijf om krachtig, zorgvuldig en inspirerend voor de dag te komen.

Meer info >

Dit bedrijf leidt sprekers op en coacht ze om (betere) sprekers te worden. Volgens Speakers Club is een spreker pas succesvol op het podium wanneer zij drie elementen beheersen: content (inhoud), design (PowerPoint, Prezi, o.i.d.) en delivery (de performance zelf).

Meer info >

Een digital agency met meer dan 100 creatievelingen aan de digitale frontier. Zij ondersteunen ons op het digitale landschap welke elke dag veranderd. Om te zorgen dat we on top of the game zijn en blijven brengen we expertise in bij bepaalde klanten (wij noemen het collega’s ;-).

Meer info >

Dit videoproductie bedrijf maakt je dromen waar (op het gebied van videoproductie natuurlijk). Met hun kennis en professie weten ze jouw ideeën om te zetten naar beeld en het zelfs beter te maken dan je kon bedenken. BKN is breed inzetbaar: van reclamevideo en campagne tot productfotografie en pitchvideo’s.

Meer info >

Don Vos met zijn bedrijf Flerque werkt al jaar en dag samen met Present Savvy. Hij is snel in het bouwen van WordPress websites, altijd bereikbaar voor uitdagingen of veranderingen en betrouwbare hosting partner.

Meer info >

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie.

Meer info >

Malik Ivan met zijn bedrijf Illustrategie zorgt dat visies en/of strategieën tot leven komen in beelden, bijvoorbeeld in de vorm van een praatplaat, visuele notulen of animatie.

Meer info >

Pascalle Karthaus is een graphic recorder en illustrator ze maakt animaties en getekende business modelle en is brilliant in visueel notuleren tijdens workshops en/of vergaderingen en het tekenen van stopmotion video’s.

Meer info >

YOM biedt met innovatieve technieken een waardevolle toevoeging voor de wereld van (virtueel) presenteren en we noemen hen dan ook graag onze partner.

YOM “the infrastructure enabling you to create, deploy and manage your own metaverse”.

 

Meer info >

Write with Rachels, Rachel kan alle soorten teksten schrijven: van blogs en websiteteksten tot brochures, offerte teksten, nieuwsbrief, social media teksten en whitepapers – je kunt het zo gek niet bedenken

Meer info >

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?

Victor Weise

Victor Weise

CREATIVE DESIGNER.

Victor is onze disruptor, jouw creatieve visualiser. Victor heeft vaak uitbarstingen van gekke ideeën en kreten en weet hoe je indruk maakt op jouw klanten met creatieve ideeën. Zijn creativiteit komt ook tot uiting in de muziek die hij maakt: Victor is producer, songwriter en kan zingen en rappen.

Contact >

Ricardo Fortunati

Ricardo Fortunati

SAVVY MARKETEER & ANALIST.

Ricardo houdt van structuur en heeft een passie voor online marketing en analytics. Hij heeft onlangs een nieuwe passie gevonden, Ricardo heeft namelijk talent voor het maken van video’s voor social media. Hij is erg zelfstandig en heeft weinig nodig om aangezwengeld te worden.

Contact >

Mandy Schild

Mandy Schild

FOUNDER.

Mandy is onze marketing- en designstrateeg, jouw sparpartner. Mandy denkt letterlijk in plaatjes en visualiseert ideeën waar je bij staat. Zij zal meedenken over strategie en je procesmatig begeleiden. Haar achtergrond in hospitality zorgt er ook voor dat ze een passie heeft voor wijn en gastvrijheid.

Contact >

Leonie Mallee

Leonie Mallee

SAVVY DESIGN MANAGER.

Leonie is onze savvy designer, jouw content visualiser. Leonie heeft veel kennis van de Adobeprogramma’s (ja, zelfs van After Effects) en is vliegensvlug met PowerPoint en Prezi. Onze underboss is sociaal, bescheiden en weet vaak niet van ophouden: ze stopt niet tot het goed is.

Contact >

Hehong Chen zu

He Hong Chen Zhu

LABEL MANAGER.

Chen is ons technische brein, jouw adviseur op het gebied van webdesign en uitwerken van processen. Chen is een echte duizendpoot: designs voor websites en socials maken is ook geen probleem voor hem. Chen is sociaal, energiek en ondernemend.

Contact >