POWERPOINT TEMPLATES.

Met gemak een professionele, aantrekkelijke presentatie

POWERPOINT TEMPLATES.

Jouw presence definieert jouw brand. Het laatste wat je wil is een inconsistente presence uitdragen. Een van de grootste uitdagingen bij het maken van (bedrijfs)presentaties is echter zorgen voor consistentie in de uitstraling. Iedereen heeft immers een eigen interpretatie van hoe een presentatie (slide) eruit zou moeten zien. Een PowerPoint template biedt de oplossing.

Wij bieden ook de workshops Powerpoint training aan.

Wil jij een Powerpoint template laten maken?

Een consistente branding kan ervoor zorgen dat je niet alleen uniformiteit, maar ook professionaliteit uitstraalt. Een PowerPoint template zorgt ervoor dat jouw presentaties niet alleen dezelfde uitstraling krijgen, maar tevens voldoen aan de door jou gestelde standaarden.

Liever aan de slag met Prezi? Ook voor Prezi kunnen wij templates ontwikkelen.

Wat is een (Powerpoint) template?

Een template is een vaste lay-out in een specifieke stijl (de huisstijl) waarin gemakkelijk slides opgemaakt kunnen worden. Een template bevat meerdere opties voor het visualiseren van bepaalde data – van tekst en afbeeldingen tot tabellen en andere data – binnen vooraf afgesproken kaders. Je kan een template dus vooral zien als richtlijnen waarbinnen iedere presentatie van jouw bedrijf voortaan opgemaakt zal worden.

Onze aanpak.

Wanneer wij een Powerpoint template voor jou ontwikkelen, creëren we een uitgebreid slide deck met daarin meerdere opties voor slides die je kunt gebruiken en naar wens kunt invullen. Dat pakken we zo aan:

  • We bepalen de inhoudelijke content waar je het template voor wil inzetten. Bij het ontwerpen van jouw Powerpoint template letten we uiteraard op de behoefte die je hebt: wanneer je een bepaalde soort data vaak presenteert, zullen we ervoor zorgen dat er meer dan voldoende mogelijkheden zijn om deze weer te geven met het template.
  • We geven je voldoende opties om zelf creatief mee te worden, zonder dat jij op zoek hoeft naar de juiste materialen. We zorgen voor variatie in vormen, kleuren en lettertypen, maar ook ruimte voor afbeeldingen en video’s.
  • Daarnaast kunnen we je customized iconen en illustraties aanleveren die in de presentaties gebruikt kunnen worden.


Met het Powerpoint template bieden we je, binnen een creatief kader, alles wat je nodig hebt om snel mooie slides te kunnen ontwerpen.

Om te zorgen dat je snel aan het werk kan met het nieuwe Powerpoint template en niet hoeft te zoeken hoe je iets moet aanpassen of waar alles staat, bieden we ook de mogelijkheid om QuickGuides te ontvangen: gepersonaliseerde video’s waarin we in detail uitleggen hoe je met het gecreëerde template kan werken. Op die manier kan jouw hele team gemakkelijk aan de slag met vooraf goedgekeurde visuals en houden zij de door jou gestelde standaard in een handomdraai omhoog.

Welke voordelen brengt een template met zich mee?

Wanneer je werkt met een template voor al jouw (bedrijfs)presentaties, geniet je van de volgende voordelen:

  • Al je presentaties worden ontworpen aan de hand van dezelfde branding guidelines, ongeacht wie de presentatie heeft gemaakt of zal geven
  • Het template zorgt ervoor dat je in het vervolg makkelijker en sneller effectieve en aantrekkelijke presentaties kan maken
  • Je weet zeker dat je niet alleen consistentie, maar ook professionaliteit uitdraagt met jouw presentaties, waardoor je jouw presence naar een hoger niveau tilt.

Presentation Design for Non-Designers.

You can give them the tools, but you have to teach them the skills.

Wanneer je het nieuwe template en de bijbehorende uitlegvideo’s hebt ontvangen, kunnen jij en jouw team beginnen met het creëren van aantrekkelijke en effectieve presentaties. Uit onze ervaring is echter gebleken dat je nóg meer impact kunt maken met jouw presentaties wanneer je de skills aangeleerd krijgt van een presentatie-expert en met elkaar met het template aan de slag gaat. Daarom hebben wij de training Presentation Design for Non-Designers opgezet. ...

Tijdens deze Powerpoint training zorgen wij ervoor dat jullie het template wat we voor jullie hebben ontwikkeld volledig kunnen implementeren binnen jullie bedrijf. We nemen jullie teamleden stap voor stap mee in het creëren van Powerpoint slides binnen jullie eigen template met jullie branding.

Teekens Karstens Advocaten & Notarissen investeerde in Powerpoint templates in combinatie met onze Presentation Design for Non-Designers training voor haar medewerkers. Zij wilden niet alleen een nieuwe tool om mee te werken, maar tevens de basis skills om met die tool uit de voeten te kunnen. Door hun medewerkers alle vaardigheden die zij nodig hebben voor het ontwerpen van aantrekkelijke presentaties aan te leren, voorkomen zij wildgroei en konden ze zorgen voor een efficiënte implementatie van het nieuwe Powerpoint template.

Presentatie design non designers

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN?

Wil jij ook bewegend beeld zoals video & animatie inzetten om impact te maken op jouw publiek en een onvergetelijke indruk achter te laten? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden wat betreft video & animatie.