Michael Kortekaas.

Hulp nodig met jouw Keynote presentatie?

Michael Kortekaas.

Keynote presentatie

Michael Kortekaas is een spreker op het gebied van leiderschap, werkgeluk en mentale (veer)kracht. Hij heeft het programma ‘ProfessioneelFit’ opgericht, schrijft diverse blogs en is tevens bekend als een van de Hunters in het televisieprogramma ‘Hunted’ van NPO3. En dat is niet zo gek met zijn jarenlange ervaring binnen de Politie(academie) en Defensie.

VRAAGSTUK.

Michael wilde zijn huidige presentatie graag laten updaten om zo een sterkere beleving voor zijn publiek te creëren met zijn visuals. De bestaande presentatie bestond uit witte slides met visuals die zijn verhaal ondersteunen. In de presentatie komen een aantal modellen aan bod, deze spelen een belangrijke rol in het verhaal van Michael en mogen dus ook goed uitgelicht worden.

PowerPoint Template

AANPAK.

Het inzetten van de huidige branding van Michael met bijbehorende kleurstellingen om zo de al bestaande presentatie om te zetten naar een echte beleving. We hebben ervoor gekozen de modellen en video’s te animeren met behulp van PowerPoint Morphe om deze krachtiger neer te zetten.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een presentatie in combat stijl die echt een performance genoemd kan worden. Mede dankzij de video wall zorgt deze presentatie ervoor dat de content sterker overkomt bij het publiek. ...Daarnaast hebben we een giveaway ontwikkeld voor na de presentatie; een bierviltje met daarop het cirkelmodel wat Michael in zijn presentatie aanhaalt. Goede ideeen worden immers vaak geboren op een bierviltje, dus hebben wij er eentje gemaakt met een belangrijk model erop en op de achterkant ruimte voor het formuleren van een eigen doelstelling. Zo hebben we van Michael’s presentatie een echte performance en experience weten te maken door niet alleen de presentatie te upgraden, maar hem ook te voorzien van bijbehorende tools.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.