TRIBÙ.

INTERACTIEVE POWERPOINT

Hulp nodig met jouw Interactieve presentatie?

TRIBÙ.

INTERACTIEVE POWERPOINT

Tribù is een Belgisch ontwerphuis voor exclusief en modern outdoor meubilair. Het bedrijf was in de jaren een van de pioniers die ernaar streefde om terras en tuin te zien als verlengde van het huis zelf. Het meubilair van dit familiebedrijf wordt inmiddels in meer dan 70 landen verkocht. Hun uitgebreide assortiment verdient dan ook een passend podium.

VRAAGSTUK.

Tribù ervoer een uitdaging met het geven van presentaties; door hun zeer uitgebreide assortiment en samenwerkingen met verschillende designers is het lastig hun aanbod (visueel) te bundelen in een enkele presentatie. Ze wilden een presentatie die ze kunnen doorsturen naar (potentiële) distributeurs en verkooppunten waarin alle producten en productlijnen in detail bij elkaar staan.

portfolio vraagstuk afbeeldingen 1280x720
TRIBÙ INTERACTIEVE POWERPOINT

AANPAK.

Dit project hebben we in meerdere fasen uitgewerkt. Allereerst zijn we begonnen met het bespreken van de inhoudelijke content; wat wil je vertellen en wanneer wil je deze informatie overbrengen? Vervolgens hebben we een presentatie gecreëerd per casus op basis van een storyline, waarin probleem, oplossing en resultaat werden uitgelicht. Door middel van deze samenwerking konden wij als organisaties elkaar beter leren kennen. Daarna zijn we productinhoudelijk aan de slag gegaan. We hebben daarvoor de grote hoeveelheid beelden op een overzichtelijke manier moeten structureren, wat al een casus op zich was…

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Met een interactieve PowerPointpresentatie hebben we het voor Tribù mogelijk gemaakt om hun producten uitvoerig aan geïnteresseerden te presenteren. ...Met behulp van het eigen, prachtige beeldmateriaal hebben we inzoomeffecten gecreëerd voor alle producten. Wanneer het sales team op een product klikt, verschijnen alle bijbehorende eigenschappen en materialen. Wanneer een designer wordt geselecteerd, verschijnen alle producten van de desbetreffende designer. We hebben per lijn een presentatietemplate ontwikkeld, zodat Tribù zelf nieuwe producten aan de presentaties kan blijven toevoegen.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

HULP NODIG MET JOUW INTERACTIEVE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.