STENDEN HOTEL MANAGEMENT SCHOOL.

PREZI VIDEO

Hulp nodig met jouw Prezi video?

STENDEN HOTEL MANAGEMENT SCHOOL.

PREZI VIDEO

Stenden Hotel Management School is een onderdeel van NHL Stenden Hogeschool. Met haar 3.000 studenten uit meer dan 50 landen 12.000 alumni wereldwijd is het de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Een baanbreker binnen het onderwijs verdient een passende presence.

VRAAGSTUK.

De invloed van online onderwijs is almaar aan het groeien en daar wilde Stenden Hotel Management School graag op inspelen. Ze waren op zoek naar innovatieve manier om online voorlichtingen en onderwijs te kunnen geven. Ook was er de vraag om de graduation day speech van directeur Marco ten Hoor op unieke wijze neer te zetten.
Stenden

AANPAK.

Voor beide delen van dit project hebben we een afzonderlijke aanpak gehanteerd. Voor het geven van de online voorlichtingen hebben we allereerst de huidige PowerPointpresentaties geëvalueerd op inhoudelijke content. Door middel van het stellen van kritische vragen hebben we de presentaties zo kunnen omzetten dat ze geschikt zijn voor een andere, interactieve tool.

Voor de presentatie van de directeur hebben wij, in samenwerking met de Speakers Club, de speech geschreven. Op basis van die speech hebben wij kritisch gekeken naar welke content er gevisualiseerd moest worden en hebben we, op basis daarvan, een nieuwe presentatie ontwikkeld.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Om een interactief karakter te creëren voor de onderwijspresentaties hebben we gekozen voor het ontwerpen van Prezi presentaties. ...De al bestaande voorlichtingspresentaties hebben we omgezet naar Prezi Video, om ze interactiever en beter op de doelgroep afgestemd te maken. De presentatie voor de graduation day speech hebben we opgemaakt in PowerPoint. Omdat dit een speech moest worden met (emotionele) impact, hebben we de content geschreven en vervolgens gevisualiseerd. Marco is daarnaast door de Speakers Club getraind op zijn delivery om een impactvolle presence neer te zetten.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW PREZI VIDEO?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.