JOCHEM UYTDEHAAGE.

KEYNOTE PRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Keynote presentatie?

JOCHEM UYTDEHAAGE.

KEYNOTE PRESENTATIE

Jochem Uytdehaage is een Olympisch schaatskampioen, die als spreker zijn topsport-inzichten nu inzet om anderen te inspireren om duurzaam te presteren. De kernthema’s in zijn presentaties zijn dan ook persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

VRAAGSTUK.

Jochem wilde meer beweging en dynamiek in zijn presentatie laten terugkomen. Daarnaast wil hij de ownership van zijn slides bewaren en zelf de mogelijkheid hebben om de slides te kunnen bewerken.
Jochem Uytdehaage - Keynote Presentatie
Presentatie Jochem Uytdehaage (1)

AANPAK.

Voor de nieuwe presentatie van Jochem hadden we zowel een uitgeschreven speech als een bestaande presentatie als startpunt. Dat vormt een uitdaging, want mensen zijn gehecht aan hun bestaande presentatie. Het was dus aan ons om Jochem met een nieuwe blik naar zijn eigen presentatie te laten kijken. Het doel was tevens om de visuals effectiever en indrukwekkender te maken tijdens Jochem’s performance. Een presentatie moet immers niet dienen als spiekbrief, maar als een essentieel onderdeel van de performance die een boodschap memorabel maakt. We hebben daarom het verhaal van Jochem gevisualiseerd.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

We hebben de bestaande PowerPointpresentatie van Jochem getransformeerd en gezorgd voor meer beweging en dynamiek door video’s en AfterEffects-elementen in te zetten. ...Met vitaliteit als kernthema hebben we ervoor gekozen het menselijke lichaam in de presentatie tot leven te laten komen. Zo hebben we alle belangrijke elementen uit de presentatie van Jochem gevisualiseerd in dezelfde lijn en stijl, met als resultaat een dynamische, herkenbare en aansprekende presentatie.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.