ALBEDA.

VOORLICHTINGSPRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Voorlichtingspresentatie?

ALBEDA.

VOORLICHTINGSPRESENTATIE

Albeda is een regionaal opleidingsinstituut voor mbo-scholieren. Met 120 opleidingen en een ruim aanbod van kortlopende cursussen zijn ze een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam.

VRAAGSTUK.

Voor hun cluster ‘Hospitality’ was Albeda op zoek naar een nieuwe vorm voor hun voorlichtingspresentatie. De doelgroep betreft scholieren tussen de dertien en achttien jaar oud, een doelgroep waarbij het over het algemeen lastig is om hun aandacht (lang) vast te houden. Het moest dus gaan om een aantrekkelijke, meer interactieve vorm van presenteren.
Albeda
Albeda Template

AANPAK.

We zijn dit traject gestart met een kick-off workshop. Als uitgangspunt hebben we ons gefocust op de sterke combinatie tussen content, design en delivery. We zijn daarbij gedoken in wat er precies verteld moet worden tijdens de presentaties (content), hoe dat eruit moet zien en in welke vorm (design) en wie de presentaties zal geven (delivery). Hiervoor hebben we een profiel opgesteld van de beste voorlichter. Per afdeling hebben we interviews afgenomen om te achterhalen wat de opleidingen uniek maakt, wat de studenten er leuk aan vinden en wat er uitgelicht diende te worden. Dat zijn we vervolgens gaan visualiseren.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

We hebben een interactieve PowerPointpresentatie gecreëerd met een mobile first karakter. Dat houdt in dat de presentatie op meerdere devices aantrekkelijk en effectief is, bijvoorbeeld ook op iPads, en dat er veel videomateriaal in verwerkt is. ...Tevens hebben we hier een presentatietemplate van gemaakt in PowerPoint. We hebben de presentatie uitgebreid en hem zo ontworpen dat hij generiek voor Albeda te gebruiken is. Daarnaast hebben we per afdeling een eigen huisstijl toegepast, waaronder customized fotografie en een eigen tone of voice, afhankelijk van de doelgroep.

Naast de PowerPointpresentaties hebben we alle presentaties ook omgezet naar Prezi Video, met name voor het cluster ‘Zorg’. Er zijn 6 video’s gemaakt waarmee Albeda nieuwe studenten kan aanspreken, waarbij het Present Savvy team tevens ondersteuning heeft geboden bij het creëren en geven van de bijbehorende presentaties.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW VOORLICHTINGSPRESENTATIE ?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.