DONALD H.TAYLOR

INTERACTIEVE POWERPOINT

Hulp nodig met jouw Interactieve presentatie?

DONALD H.TAYLOR

INTERACTIEVE POWERPOINT

Donald H. Taylor is chairman van The Learning and Performance Institute. Als learning & development professional en fervent spreker weet hij als geen ander hoe je informatie op een effectieve wijze op je doelgroep kan overbrengen. We hebben al meerdere presentaties voor deze specialist mogen ontwerpen.

VRAAGSTUK.

Donald H. Taylor heeft als learning & development expert veel kennis over de hedendaagse, digitale manier van training geven en ontwikkeling bieden, bijvoorbeeld door middel van webinars. Hij heeft hiervoor het concept Webinar Master in het leven geroepen. Om hierbinnen zijn kennis over het geven van effectieve webinars te delen met andere professionals in de L&D industrie, zocht hij naar een innovatieve vorm om zijn webinar in te geven.
Portfolio vraagstuk afbeeldingen 1280x720 Donald H-Taylor
Donald H Taylor

AANPAK.

Op basis van de bestaande presentatie hebben wij een voorstel voor een upgrade gedaan. Ons advies was om meer slides te gebruiken en daarmee tegen de draad van gebruikelijke presentaties in te gaan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat online presentaties een andere aanpak nodig hebben in vergelijking met offline presentaties, wat tevens uit onderzoek is gebleken. Hierin speelt veel wisselend beeld een grote rol; door middel van bewegende visuals kun je mensen, die tegenwoordig geen lange aandachtspan hebben, langer geboeid houden en indruk op hen maken.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

We hebben voor Donald een aantrekkelijke, interactieve PowerPointpresentatie ontwikkeld met daarin hele sprekende en vernieuwende animaties om in te spelen op de beleving van de doelgroep.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW INTERACTIEVE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.