HEYDAY.

AANBESTEDINGSPRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Aanbestedingspresentatie?

HEYDAY.

AANBESTEDINGSPRESENTATIE

HEYDAY specialiseert zich in facility- en vastgoedmanagement. Hun missie? Om mensen blij en gebouwen beter te maken. HEYDAY staat voor bloei- en groeitijd; mensen laten bloeien helpt je organisatie mee te groeien.

VRAAGSTUK.

Voor een aanbestedingstraject was HEYDAY op zoek naar een innovatieve manier om hun pitch te doen, buiten de gebruikelijke kaders van een aanbestedingspitch. Zij wilden geen online presentatie geven waarbij zij zelf slechts in een klein vlak in beeld zichtbaar waren.

HeyDay
Heyday Presentatie

AANPAK.

Allereerst hebben we onderzocht wat de gebruikelijke vormen zijn van aanbestedingspitches en welke vormen er waren om hiervan af te stappen. We hebben ervoor gekozen om een PowerPointpresentatie te creëren en deze te projecteren op een groot scherm achter de presentatoren, om zo een echte presentatiebeleving te creëren.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Om HEYDAY te laten opvallen als partij voor de aanbesteding, hebben we ervoor gekozen om een studiosetting te creëren in een theater. ...Vanuit daar heeft HEYDAY door middel van een livestream en een door ons ontworpen presentatie de pitch voor de aanbesteding kunnen doen. Het doel hierbij was om de uitbestedende partij echt te verrassen en HEYDAY een onvergetelijke indruk te laten maken met hun unieke presence. Dat hebben we tevens aangevuld door een visual artist een visuele samenvatting van de pitch te laten doen door middel van visueel notuleren. De aanbestedende partij ontving dus een geïllustreerde samenvatting van de zojuist gepresenteerde pitch, een unieke en opvallende manier om een onderscheid te maken.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW AANBESTEDINGSPRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.