MALMBERG.

PRESENTATIE TEMPLATES

Hulp nodig met jouw Presentatie Templates?

PRESENTATIE TEMPLATES .

PRESENTATIE TEMPLATES

Malmberg is een ontwikkelaar van lesmethodiek binnen het basis-, voortgezet en mbo-onderwijs. Met onderwijs in hun DNA ondersteunen zij leraren om het beste onderwijs te geven en leerlingen om het beste uit zichzelf te halen.

VRAAGSTUK.

Voor verschillende onderdelen binnen hun lesmethoden voor basisonderwijs, waaronder Lijn 3 (Lezen), Staal (Taal) en Pluspunt (Rekenen), was Malmberg op zoek naar een pakkende, herkenbare manier om hun lesmethodes te presenteren aan potentiële afnemers. De Malmberg-huisstijl moest hier, per methode, duidelijk in naar voren komen. Ook wilden zij graag een speels karakter in de presentaties naar voren laten komen, in verband met de jonge doelgroep van hun lesmethoden.

Malmberg
Malmberg Template

AANPAK.

Vanuit bestaande presentatie hebben wij een nieuw designformat voorgesteld. Dit hebben wij gebaseerd op de huidige branding van de Malmberg-methoden, waarin we hun eigen branding elementen hebben hergebruikt. Na het bevestigen van de nieuwe stijl hebben we de presentaties (en templates) uitgewerkt.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

In PowerPoint hebben we verschillende presentatietemplates voor Malmberg ontwikkeld per onderwerp. Ieder onderwerp heeft daarin zijn eigen branding en uitstraling gekregen, aangevuld met prachtig beeldmateriaal en handgemaakte illustraties die van iedere presentatie een kunstwerk hebben gemaakt....Door te werken met Powerpointtemplates hebben we het voor Malmberg mogelijk gemaakt om daarna zelf, binnen de door hen vastgestelde kaders, creatief aan de slag te gaan met hun presentaties en zo beter aan te sluiten op hun doelgroep. Zo kunnen zij nu gebruikmaken van een interactief menu en bewegende elementen binnen hun presentaties.

MEER MALMBERG PRESENTATIES.

Previous slide
Next slide

HULP NODIG MET JOUW PRESENTATIE TEMPLATES?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.