Bol.com

INTERNE PRESENTATIE

Hulp nodig met jouw Interactieve presentatie?

Bol.com

INTERNE PRESENTATIE

Bol.com is in iets meer dan 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce bedrijven in Nederland. Wat startte als een online boekenwinkel vanuit een portakabin op een parkeerterrein is uitgegroeid tot ‘de winkel van ons allemaal’.

VRAAGSTUK.

De directie van bol.com wilde een presentatie om hun plannen voor 2020 aan hun medewerkers te presenteren met als doel om hen te enthousiasmeren. Het ging om 2000 medewerkers in totaal, waarbij de vraag was om een presentatie te maken die zo aantrekkelijk en aansprekend mogelijk is. Alle directieleden hadden hun eigen teksten wel al uitgeschreven, maar er moest een bijpassende presentatie komen waarin alle informatie op een aantrekkelijke manier bijeengebracht werd. Dat alles natuurlijk in de bol.com-huisstijl.
Bol.com
Bol.com presentatie

AANPAK.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Op basis van de interviews met de directie is er een customized PowerPoint-presentatie tot stand gekomen met indrukwekkende visuals, inside jokes en conceptmatige visuals. ...Zo hebben we binnen het concept, genaamd Game Changers 2020, bijpassende metaforen visueel laten terugkomen, waaronder de Champions League. Naast de directiepresentatie hebben we ook eventslides gemaakt, die werden gebruikt voor de pauze, het doorlopen van het programma en het aankondigen van de verschillende sprekers.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW INTERACTIEVE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.