GREAT PLASTIC BAKE OFF.

PITCH PRESENTATIE

Hulp nodig met jouw pitch presentatie?

GREAT PLASTIC BAKE OFF.

PITCH PRESENTATIE

The Great Plastic Bake Off heeft als missie om plastic afval een nieuwe purpose te geven en ontwikkelt mobiele upcycling units om zo milieuvervuiling door plastic afval tegen te gaan. Hun afvalmanagementsysteem helpt plastic afval om te zetten in bruikbare bouwmaterialen. Wij hebben hun presentatie voor ze gerecycled.

VRAAGSTUK.

Voor een nieuw, technisch product was The Great Plastic Bake Off op zoek naar een presentatie die laat zien hoe het gehele productproces verloopt. Met deze presentatie willen zij hun product pitchen aan mogelijk verkooppunten.
GPBO
Great Plastic Bake off presentatie

AANPAK.

Ook vanuit een bestaande presentatie is het mogelijk om een next level presentatie te creëren. De bestaande presentatie hebben we geoptimaliseerd door screenshots en scenes van een video uit de bestaande presentatie om te zetten naar bewegende animaties. Daarbij kan het huidige materiaal worden gebruikt.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Voor deze pitch presentatie hebben we een PowerPoint ontwikkeld die gevuld is met verschillende transities. ...Hierdoor lijkt de presentatie net een animatie wanneer deze wordt gepresenteerd en hebben we het productieproces van het product volledig visueel kunnen weergeven. Ook is er videomateriaal in de presentatie opgenomen. Met de presentatie als uitgangspunt hebben we tevens een presentatietemplate ontwikkeld, waar The Great Plastic Bake Off zelf in kan werken. De presentatie is eigengereid en opvallend geworden en tilt het brand naar een hoger level.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW PITCH PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.