VISUELE CONTENTCREATIE.

Visuele content wordt steeds belangrijker

VISUELE CONTENTCREATIE.

Visuele content wordt steeds belangrijker, ook op de zakelijke markt. Dankzij social mediaplatforms als YouTube, Instagram en TikTok ontstaat er steeds meer behoefte aan laagdrempelige tools waarmee je ook als marketeer of contentspecialist snel mooie visuals kan maken. Want met een aantrekkelijke visuele content kan je impact maken.

Gelukkig hoef je daar niet meer altijd een gespecialiseerde designer voor in te schakelen. Er bestaan namelijk steeds meer tools waarmee je makkelijk zelf een mooi ontwerp maakt. In de training ‘Visual Content Creation’ experimenteer je met verschillende ontwerpprogramma’s en maak je je eigen design, bijvoorbeeld voor een infographic, video of presentatie.

INFORMATIE

CONTENT.

Wat brengt deze training/workshop je?

PROGRAMMA.

Om te bepalen wat je wil creëren, moet je eerst bedenken wat je doelgroep is, welke boodschap je wil overbrengen, hoeveel tijd je hebt en wat je budget is. Het is erg belangrijk dat je boodschap en het middel dat je gebruikt om deze te uiten bij elkaar passen. Hoe kies je het juiste middel bij een boodschap? ...

Tijdens dit tweedaagse programma krijg je een proeftuin van tools voorgeschoteld en ga je met jouw eigen case aan de slag, zodat je met een tastbaar eindresultaat de deur uit kunt lopen. Tijdens een inspiratiesessie gaan we in op wat voor creatieve tools en middelen zijn er in de markt waar we van kunnen leren en die we kunnen inzetten zodat we effectiever en efficiënter en creatiever (visuele) content kunnen maken. Hierbij komen onder andere tools als Wix, Canva, Prezi en Adobe Spark naar voren. Welke boom uit het spreekwoordelijke bos past het beste bij jouw doelstelling? Hoe maak je een selectie welke tool het best is voor jouw behoefte? En hoe kun je die vervolgens gebruiken om jouw behoefte te vervullen? Aan de hand van een gerichte, passende opdracht gaan jullie met de tool die het beste in jullie behoefte kan voorzien aan de slag om een customized uiting te creëren. Ook zullen we een aantal tools live demonstreren, door middel van een infogram in Fixel, zodat je weet op basis van welke selectiecriteria je kan kiezen met welke tool je het beste kunt werken.

TRAINERS.

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

Derk

Derk van der Woude

Creative Consultant

Relevante workshops.

Een meeting of brainstorm visueel vastleggen (tekenen maar!) zodat de boodschap nog beter bij jou en je teamleden beklijft?

Online presenteren; het lijkt misschien simpel, maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken.

We nemen je mee in de verschillende visualisatietechnieken en laten je kennismaken met een proeftuin van visuele tools en tools die online samenwerken stimuleren

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.