OUT OF THE PRESENTATION BOX.

Thinking outside the box

OUT OF THE PRESENTATION BOX.

Als we een presentatie moeten maken, zijn we geneigd om voor de reguliere, voor de hand liggende tools als PowerPoint, Prezi, Keynote en Google Slides te kiezen. Maar wist je dat er ook heel wat andere tools zijn waar je een aantrekkelijke presentatie mee kan vormgeven?

Tijdens de training ‘Out of the Presentation Box’ willen we je letterlijk uitdagen om out of the box te denken en aan de slag te gaan met minder bekende ontwerptools. We laten je graag zien hoe je deze tools kan inzetten om een presentatie mee te creëren buiten de kaders van gebruikelijke presentaties. Dit is dus echt een inspiratiesessie om het ontwerpen van presentatie nét even anders aan te pakken, zodat jij presentaties kan neerzetten die echt impact gaan maken.

INFORMATIE

content.

Wat brengt deze training/workshop je?

TRAINER(S).

Mandy Schild

Mandy Schild

Presentation Specialist

Leonie Mallee

Leonie Mallee

Presentation Designer

Richard de Hoop

Richard de Hoop

Spreker

Relevante workshops.

Heb jij een (inspirerende) leiderschapsrol? Wil je echt impact maken als je presenteert? Wij helpen je naar jouw next level.

Wil jij ook presentaties creëren die net even anders zijn dan de ‘standaard’ presentaties? Dan is dit de training voor jou.

Standaard PowerPointpresentaties zorgen er niet langer voor dat je je kan onderscheiden van anderen. Wil jij een PowerPointpresentatie met een wow-factor leren maken? 

DIRECT (VRIJBLIJVEND) OFFERTE AANVRAGEN.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.