PITCH PRESENTATIE.

PITCH PRESENTATIES IN JOUW HUISSTIJL

PITCH PRESENTATIE.

Een pitch presentatie of elevator pitch dient om (potentiële) klanten of investeerders te informeren, maar vooral ook te overtuigen. Een pitch presentatie moet kort en krachtig zijn. Je wilt je publiek in weinig tijd veel vertellen en overtuigen. Je hebt maar één kans en dus is het erg belangrijk om een memorabele indruk achter te laten met je pitch presentatie. Wij hebben al vaker organisaties aan succesvolle pitch decks (de PowerPoint– of Prezi presentatie) geholpen. Hieronder lees je hoe wij jou ook kunnen helpen.

Wij bieden ook de workshop Professioneel spreken aan.

WAT IS EEN PITCH PRESENTATIE?

Een pitch presentatie is een korte bedrijfspresentatie, het liefst van ± vijf minuten, waarin je (potentiële) klanten of investeerders informeert en hun interesse probeert te wekken. Je neemt je publiek mee in de plannen die je hebt. En dit in zo min mogelijk tijd. Een pitch presentatie is geen uitgebreide keynote, maar de start van een conversatie. Je moet je publiek overhalen om met jou in gesprek te gaan. Er moet zo min mogelijk afleiding van de kern van jouw boodschap zijn en dus is het belangrijk dat er niet teveel afleidende informatie op de slides van jouw presentatie staat.

PITCH PRESENTATIE TIPS

Zo leidt teveel tekst op je slides bijvoorbeeld af van je verhaal. Je presentatie moet je verhaal ondersteunen en kracht bijzetten, het is geen spiekbriefje. Gebruik dus veel visuals, zoals een tijdlijn, (simpele) grafieken, foto’s, video’s. Je kunt ook een sterke quote gebruiken, dit is vooral effectief om mee af te sluiten. Het gebruiken van visuals en quotes wekt daarnaast emoties op, iets wat je graag wilt bereiken met je pitch presentatie. Emoties zorgen er namelijk voor dat herinneringen worden aangemaakt of versterkt in het brein.

PITCH PRESENTATIE VOORBEELDEN

Wij hebben pitch deck presentaties voor verschillende bedrijven gemaakt in het verleden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Wij kunnen jou ook helpen bij het maken van een professionele pitch presentatie.

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?