BEDRIJFS PRESENTATIE.

BEDRIJFS PRESENTATIES IN JOUW HUISSTIJL

BEDRIJFSPRESENTATIE.

Een bedrijfspresentatie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Een bedrijfspresentatie dient overigens altijd hetzelfde doel: je publiek informeren, of dat nou intern (collega’s) of extern (klanten) is.

Wij bieden ook de workshops Powerpoint training & Presentation Design for Non-Designers aan.

EXTERNE BEDRIJFSPRESENTATIE

Met een externe bedrijfspresentatie (pitch) wil je je klant informeren en overtuigen over jouw dienst of product. Jouw presentatie is vaak de eerste indruk die een potentiële klant van jou krijgt, het is je visitekaartje. Hierom is het belangrijk dat je pitch presentatie een duidelijke structuur en sterke visuals heeft om jouw boodschap kracht bij te zetten. Present Savvy draagt bij aan het succesvol overbrengen van een gestructureerd verhaal met inhoud dat de aandacht trekt, nieuwsgierig maakt en inspireert. Zo wordt jouw bedrijfspresentatie echt memorabel.

INTERNE BEDRIJFSPRESENTATIE

Een interne bedrijfspresentatie dient om je collega’s of leidinggevende(n) te informeren of te overtuigen. Wil je een nieuw idee presenteren aan je collega’s? Het is dan belangrijk dat je presentatie minstens net zo zorgvuldig voor de dag komt als je verhaal, zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat. Bij een eindejaars bedrijfspresentatie is de structuur en de visualisatie van grafieken en cijfers erg belangrijk. Een eindejaars bedrijfspresentatie is namelijk niet altijd even leuk om aan te horen. Wil jij een memorabele interne bedrijfspresentatie geven aan je collega’s? Wij kunnen jou helpen!

BEDRIJFSPRESENTATIE TEMPLATE

De ene collega gebruikt bij haar bedrijfspresentatie een blauw lettertype, de ander zwart. Ook gebruiken collega’s vaak het verkeerde lettertype of onjuiste vormen… Dit kun je voorkomen door een PowerPoint template voor je bedrijfspresentatie te laten maken, zodat je collega’s zelf de inhoud van hun presentatie kunnen invullen, in de huisstijl van je organisatie. Wij maken templates op maat, die makkelijk in gebruik zijn en waarvan het eindresultaat er altijd professioneel uitziet.

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?