PREZI VIDEO PRESENTATIE.

PREZI VIDEO PRESENTATIES IN JOUW HUISSTIJL

PREZI VIDEO PRESENTATIE.

Met een Prezi Video presentatie kun je nu jouw presentatieonlinetonen terwijl je, doormiddel van videobeeld, zelf in de presentatie staat. Hierdoor maak je echt een deel uit van jepresentatie en zweeft jouw lichaam tussen de visuals die je hebt gecreëerd om jouw verhaalmee te vertellen. Met dePrezi Video tooltil je jeonlinepresentatiesineen mum van tijdnaar een hoger niveau.

Certified Prezi Expert.

Since 2018

WAAROM EEN PREZI VIDEO PRESENTATIE?

Online presenteren is erg in trek, presentatie tools worden ingezet tijdens online meetings, workshops, trainingen, webinars en events. Met Prezi Video kun je in een paar minuten een indrukwekkende presentatie creëren en deze meteen online in een videoconferentie gebruiken of live streamen. Prezi Video werkt namelijk met verschillende videoconferentie software, bijvoorbeeld met Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts, YouTubeLive en meer. Je kunt ook video’s opnemen met de Prezi presentatie en deze opslaan en delen met je publiek in een paar klikken. ... Prezi Video heeft verschillende templates waar je uit kunt kiezen, maar je kunt ook je eigen PowerPointpresentatie invoegen. Door deze tool te gebruiken beïnvloed je de ervaring van je publiek doordat je een extra dimensie aan je presentatie toevoegt. Je staat hierdoor echt in je presentatie in plaats van in een klein boxje onderaan het scherm van je publiek, waardoor het publiek zich meer betrokken voelt bij de presentatie en de inhoud. Heb je tips en tricks nodig voor je online presentatie? In onze blog “Nu moet ik online presenteren (en werken)! 5 tips & tools” geven wij een aantal handige tips over hoe je je online presentaties naar een next level kunt brengen.

PREZI VIDEO PRESENTATIE OP MAAT

Geef jij binnenkort een online presentatie of wil je een presentatie opnemen en versturen als video? Wij kunnen een Prezi Video op maat voor je maken: in jouw huisstijl met ondersteunende visuals om jouw verhaal extra kracht bij te zetten. We hebben inmiddels ervaring met het maken van Prezi video’s voor verschillende professionele sprekers, onderwijsinstellingen en bedrijven.

PREZI OMZETTEN NAAR PREZI VIDEO PRESENTATIE

Heb je al een Prezi, maar wil je deze graag laten omzetten naar een Prezi Video om online mee te presenteren? Dat kunnen wij voor je doen!

POWERPOINT OMZETTEN NAAR PREZI VIDEO PRESENTATIE

Wil je je bestaande PowerPoint graag laten omzetten naar een Prezi Video? Als je liever niet in een klein boxje onderaan je PowerPoint op Zoom wilt presenteren is dit wat voor jou. Wij helpen jou je PowerPoint om te zetten naar een Prezi Video.

LIEVER EEN “NORMALE” PREZI PRESENTATIE?

Prezi staat vooral bekend om de mindmap structuur. In plaats van het werken met losse slides, zoals gebeurt bij PowerPoint of Keynote, werkt Prezi met een oneindig groot (canvas)doek. Deze tool vereist dan ook een andere manier van denken.

Wil jij een Prezi presentatie laten maken?

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?