Koninklijk Carré.

Hulp nodig met jouw Powerpoint presentatie of elearning?

Koninklijk Carré.

Online leeromgeving / Wervingscampagne

Koninklijk Theater Carré Amsterdam is een welbekend theater in het centrum van Amsterdam, aan de Amstel. Het is in 1887 geopend door circusdirecteur en ondernemer Oscar Carré, die daarvoor een rondreizend circus had, wat bekend stond om de paardennummers. In het huidige theater worden niet alleen circusvoorstellingen gegeven, maar kan publiek ook getuige zijn van cabaret, concerten en theatervoorstellingen. 

VRAAGSTUK.

Via een samenwerkingspartner kregen wij het verzoek om visuals te ontwerpen voor een wervingscampagne en on-boarding voor Koninklijk Theater Carré. Hierin moest hun eigen branding volledig worden doorgetrokken en was het belangrijk om het sollicitanten en nieuwe medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken.

 

AANPAK.

Om de wervingscampagne en het on-boarding proces zo soepel en aantrekkelijk mogelijk te maken hebben we ervoor gekozen om de on-boarding in een online leeromgeving te gieten. Door deze volledig in Carré-stijl vorm te geven worden nieuwe medewerkers volledig in de Carré-experience meegenomen. Daarnaast hebben we voor de wervingscampagne besloten om visuals voor social media te ontwikkelen, evenals visuals voor de landingspagina waar de social posts naar doorverwijzen, zodat het proces van de sollicitant wordt vergemakkelijkt en het daarnaast makkelijk te traceren is waar sollicitanten vandaan komen.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een gepersonaliseerde wervingscampagne en online leeromgeving die is ingezet als on-boarding tool. De wervingscampagne bestaat uit een reeks social media posts en een bijbehorende landingspagina met gepersonaliseerde visuals (zoals een banner en bijpassende afbeeldingen)....De online leeromgeving cq. on-boarding tool is helemaal gecustomized met visuals zoals afbeeldingen, animaties, iconen en banners. Dit stimuleert nieuwe medewerkers om het on-boarding proces volledig en tijdig door te lopen, zodat zij goed in hun nieuwe baan kunnen functioneren.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Previous slide
Next slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.