IQ Messenger.

Hulp nodig met jouw Prezi presentatie?

IQ Messenger.

Prezi presentatie

IQ Messenger is een snelgroeiende softwareorganisatie die alarmeringsprocessen verbetert voor de gezondheidszorg, industrie en overheid. Ze doen dit aan de hand van een applicatie die meerdere apparaten aan elkaar kan koppelen aan de hand van apps en integraties, zodat de juiste informatie op het juiste moment en de juiste manier bij de juiste persoon terecht komt.

VRAAGSTUK.

Om potentiële afnemers van het product op een originele wijze kennis te laten maken met hun product was IQ Messenger op zoek naar een nieuwe presentatievorm. Ze wilden echt een andere beleving creëren met hun communicatie en vonden het belangrijk om ook humor in de presentatie te verwerken.

AANPAK.

Aan de hand van ons presentatiecanvas zijn we met elkaar gaan kijken welke boodschap er over moest worden gebracht en op welke manier. Hieruit bleek dat de organisatie vaak sprak vanuit het product (wat houdt het in, op welke applicaties is het toepasbaar?). De nadruk moest echter komen te liggen op wat het oplevert, welke verandering het teweeg kan brengen.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een presentatie in Prezi waarin je wordt meegenomen in de beleving voor het personeel wat het product gaat gebruiken. We hebben een verzorgingstehuis voor ouderen vormgegeven met verschillende kamers waarin de toepassing van de software duidelijk wordt.... Er kan ingezoomd worden op de losse kamers, waarin zichtbaar is welke apparatuur (denk aan hartmonitoring etc.) gekoppeld kan worden aan de app waarop de verzorgende alle meldingen ontvangt. Ook hebben we er een humoristische draai aan gegeven: bij de oudere dame die verdwaald is kan de verzorgende via de app zien dat zij in het huisje van Hans & Grietje terecht is gekomen.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.