Glenn Vergoossen.

Hulp nodig met jouw PowerPoint presentatie?

Glenn Vergoossen.

Keynote presentatie

Glenn Vergoossen is een keynote spreker met een achtergrond in de theaterwereld. Hij zet die achtergrond in om mensen bewust te maken van de verschillende rollen die zij in hun leven spelen en hoe ze daar bewust en efficiënt mee om kunnen gaan met zijn bedrijf ‘De Theaterregisseur’. Hij maakt tevens de podcast ‘Over spreken gesproken’.

VRAAGSTUK.

Om zijn verhaal krachtig over te brengen op zijn publiek was Glenn op zoek naar een creatieve visualisatie om zijn keynote mee te ondersteunen.

AANPAK.

Vanuit onze partner Speakers Club heeft Glenn ondersteuning gekregen bij het uitwerken van zijn verhaal. Daaruit is een hele sterke metafoor naar voren gekomen, namelijk het wakker worden op een podium en de keuze maken tussen het spelen van een hoofdrol of een bijrol in je eigen leven. Deze metafoor hebben wij als leidraad genomen bij het opstellen van de storyline en het bijpassende design.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een authentieke keynote presentatie met veel verschillende theater- en video-elementen. We zijn begonnen vanaf scratch en hebben, in samenwerking met onze videopartner BKN Productions,... een theatersetting gecreëerd waarin Glenn zijn verhaal krachtig en origineel kan overbrengen. Hiervoor zijn een aantal visualisaties in de studio opgenomen, de rest van het ontwerp hebben we eigenhandig uitgewerkt.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.