VMN Media.

Hulp nodig met jouw interactieve PowerPoint?

VMN Media.

Een Interactieve PowerPoint

VMN Media is een van de grootste B2B-uitgeverijen van Nederland. Ze zijn met hun producties – waaronder Vastgoedmarkt en Misset Horeca – actief in 16 verschillende branches. Hun missie is om werkend Nederland verder te helpen, te laten doorleren en up to date te houden van alle ins & outs in hun vakgebied.

VRAAGSTUK.

Met veel verschillende klanten binnen verschillende industrieën is het voor VMN Media een grote uitdaging geweest om hun mogelijkheden te bundelen in één presentatie. Wel wilden zij graag deze mogelijkheid, zodat het pitchen aan potentiële klanten een stuk gemakkelijker verloopt en ze makkelijk kunnen switchen tussen voorbeelden uit verschillende branches zonder dat dit overweldigend wordt. Dat wilden ze niet in standaard PowerPoint-format doen.

AANPAK.

We zijn gestart met het doorlopen van ons presentatiecanvas. Hierdoor hebben we gezamenlijk vastgesteld welke content er uitgelicht moest worden in de presentatie en welke doelgroep daarmee moest worden aangesproken. Op basis daarvan is besloten dat we in de presentatie gaan communiceren via specifieke casussen door de presentatie interactief te maken.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een interactieve PowerPointpresentatie die het VMN Media mogelijk maakt om op basis van de behoefte van hun publiek specifieke casussen weer te geven. Hiervoor hebben we alle domeinen rondom alle industrieën vormgegeven en interactief gemaakt door ze klikbaar te maken.... Wil een (potentiële) klant meer weten over een specifieke branche, dan klik je erop om naar de bijpassende slides te gaan en kun je meer informatie delen. Het is een omvangrijke presentatie geworden die aanpasbaar is op het publiek. De presentatie is volledig opgemaakt in de nieuwe branding in infographic stijl. Daarnaast hebben we in de ontwerpen ook context geschetst door mock-up beelden te gebruiken en hebben we per branche bijpassende iconen ontwerpen.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.