materialise

Hulp nodig met jouw PowerPoint presentatie?

materialise.

Powerpoint presentatie

Materialise is een Belgisch bedrijf wat zich specialiseert in 3D printen en de technologie die daarachter hangt. Dat doen ze met een ‘groene’ touch; Materialise streeft ernaar om waarde toe te voegen door middel van technologie en het ontwerpen van next-generation producten met duurzame kwaliteit. 

VRAAGSTUK.

Materialise benaderde ons voor het upgraden van een presentatie voor hun CEO, die een keynote presentatie van 30 minuten gaf op een event in Japan. Hiervoor had Materialise zelf al een idee, maar nog geen materiaal wat ze wilden gebruiken. De deadline was relatief kort, aangezien het event twee weken later plaatsvond.

AANPAK.

Op basis van de input van Materialise en hun bestaande huisstijl hebben we een storyboard voorstel gemaakt. Nadat we akkoord hadden vanuit Materialise op een van de ontwerpen hebben we deze volledig uitgewerkt. Na het verwerken van de feedback op ons ontwerp, hebben we de definitieve versie van de presentatie uitgewerkt.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een PowerPoint presentatie voor de keynote van 30 minuten, volledig in de huisstijl van Materialise. In de presentatie hebben we verschillende animaties verwerkt, evenals een afwisseling tussen statisch en bewegend beeld om zo het innovatieve en futuristische karakter van het bedrijf naar voren te laten komen.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.