hotellotop

Hulp nodig met jouw PowerPoint presentatie?

hotellotop.

Powerpoint presentatie

HotelloTOP is een internationale netwerkorganisatie voor en door Hotello’s – studenten en alumni van hotelscholen. Met meer dan 6.500 leden en jaarlijkse evenementen, awards en wedstrijden is deze community niet weg te denken uit de wereld van horeca.  

VRAAGSTUK.

De HotelloTOP organiseert jaarlijks een congres– HotelloTOP Year Event – waar Hotello’s zich kunnen laten inspireren binnen thema’s die hoogstrelevant zijn binnen de horeca-branche. Dit evenement vond dit jaar plaats tijdens de Horecava – jaarlijkse horecabeurs – in de Amsterdam RAI. Ons is ook dit jaar gevraagd om nauw betrokken te zijn bij dit evenement, namelijk door mee te werken aan de promotie van het event én de presentaties tijdens het evenement grotendeels te faciliteren. Daarnaast fungeerden Mandy – eigenaar Present Savvy & mede-oprichter Speakers Club – en Niek van den Adel – keynote spreker & mede-oprichter Speakers Club – als dagvoorzitters.

AANPAK.

Voor de promotie van het jaarevenement besloten we de bestaande branding door te trekken naar een social campagne. Voor het evenement zelf – met als thema ‘transformatie’ – besloten we een openingsvideo te maken en een teaser ervan te gebruiken ter promotie van het evenement. Ook creëerden we in hetzelfde thema de algemene presentatie ter ondersteuning van de dagvoorzitters, wat we dit jaar voor het eerst mochten doen. Verder ontwierpen we de TOPTalks van de Hotello-sprekers Anique en Maarten.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Een social campagne die leidde tot een gevulde RAI – bestaande uit verschillende aankondigingsposts en een teaser - en publiek wat gedurende het evenement op het puntje van haar stoel heeft gekeken en geluisterd naar de TOPTalks. Het thema ‘transformatie’ hebben we zowel in de openingsvideo van het evenement als in de algemene presentatie sterk naar voren laten komen om zo de rode draad tijdens het evenement te benadrukken. ...We ontwierpen, op verzoek van de organisatie, presentaties van 10 minuten met een automatische slide-wissel na 30 seconden. Deze presentaties hebben we in PowerPoint vormgegeven en geanimeerd, zodat er geen klikker nodig was voor het doorlopen van de presentaties.

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.