RUUD VELTENAAR.

Hulp nodig met jouw PowerPoint presentatie?

RUUD VELTENAAR.

Powerpoint presentatie(s)

Ruud Veltenaar is een vooraanstaand spreker, invloedrijke toekomstdenker, bestseller auteur en ambassadeur van The Sustainable Development Goals. Hij zet zich in voor een duurzame leefomgeving en eerlijke maatschappij. Voor het visualiseren van onder meer zijn presentaties hebben we elkaars handen ineengeslagen. Daarnaast werken we samen met zijn sprekersbureau Speakers for Good.

VRAAGSTUK.

The Sustainable Development Goals (SDG), ook wel The Good Life Goals genoemd, zijn opgesteld om de wereld een beetje beter te maken. Als SDG-ambassadeur spreekt Ruud Veltenaar hier ook over in zijn keynote. Hij wilde dit gedachtegoed graag verwerken in zijn presentaties, passend binnen zijn eigen branding, zonder af te doen aan de look & feel van The Good Life Goals. Daarnaast wilde hij andere content naar een hoger niveau tillen, met als belangrijkste doel: effectievere slides, met minder tekst.

Vraagstuk ruud
Ruud Veltenaar presentatie template

AANPAK.

We hebben twee Powerpoint-presentaties gemaakt die passen binnen Ruuds’ eigen stijl én die van The Good Life Goals. De geanimeerde presentatie bestaat uit geavanceerde en geanimeerde videoslides. Door het gebruik van losse animatie-elementen krijg je het gevoel dat dingen echt bewegen. Het presentatie template is bedoeld om per e-mail te verspreiden. Ruud wil zijn publiek van volledige content voorzien en stuurt daarom zijn slides na. Hierop is meer informatieve content te vinden. Het is een document waarmee binnen én buiten de organisatie impact kan worden gemaakt.

RESULTAAT.

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

Leen Berckmans

Ebema NV

Twee Powerpoint-templates die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook simpel en snel zelf aan te passen zijn. Beide templates zijn eenvoudig te customizen zodat Ruud zijn presentatie, of dit nu live of per mail is, optimaal kan afstemmen op zijn opdrachtgevers en publiek. ...‘Dag’ generieke en saaie overvolle slides, ‘hallo’ memorabele en custom-made Powerpoint-presentatie!

MEER ALBEDA PRESENTATIES.

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

HULP NODIG MET JOUW KEYNOTE PRESENTATIE?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen z.s.m. weer contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.