Home » NK pitchen 2016, een ervaring rijker

NK pitchen 2016, een ervaring rijker.

En het was geslaagd! Wij hebben dit speciale moment kunnen meemaken; de eerste editie NK Pitchen, die plaatsvond op donderdag 31 maart 2016 in Jaarbeurs Utrecht. Wij hebben tijdens de voorrondes als jury mogen bepalen wie er doorging naar de finale. Tijdens de finale hebben wij als partner onze expertise mogen delen. Wij maakten voor een aantal pitchers presentaties. Na een intensieve samenwerking met de pitchers aan hun presentaties en visualisaties, was het zover: het NK Pitchen. Wij zijn er trots op, want de presentaties kregen positieve reacties van de pitchers, organisatoren en het publiek!

INHOUD:

De finale

Tijdens de finale waren er 6 pitchers en 3 sprekers. 3 pitchers presenteerden een businesspitches en de andere 3 pitchers presenteerden inversteerderspitches. De strijd was aan, want de winnaar kreeg een cheque ter waarde van € 10.000. Ze werden beoordeeld door de jury op inhoud en presentatie. Maar, de mening van het publiek telde ook mee, want er was ook een publiekswinnaar. Dat werd bepaald door gebruik te maken van Buzzmaster, een interactieve webapp voor smartphones. Op die manier kon het publiek ook stemmen. De uiteindelijke winnaar was Jouri Schoemaker, die door de jury en het publiek werd verkozen tot Nederlands kampioen pitchen. Gefeliciteerd Jouri, heel knap gedaan! De 3 sprekers waren: Pitch Queen Nathalie Mangelaars, Leapp CEO Rogier van Camp en initiatiefnemer ONL voor Ondernemers Hans Biesheuvel. Ter inspiratie, deelde iedere spreker had z’n eigen ervaring met betrekking tot pitchen en investeringen.

Present savvy bij het NK pitchen

Wij hebben ook een eigen plek op het event kunnen krijgen om onszelf natuurlijk ook te presenteren. Eigen creativiteit was natuurlijk een must. We hebben daarom een schoolkrijtbord naar binnen gereden in de jaarbeurs. De SAVVY meisjes hebben de bezoekers van het event naar hun gevoel gevraagd. Het resultaat was heel verschillend, maar wel heel positief. Woorden zoals ‘enthousiasme’, ‘echt’, ‘kracht’, ‘humor’ en ‘optimisme’ kwamen op het bord.

Wie weet komt er een tweede editie. Wij hebben veel geleerd wat er in de gedachten van een pitcher omgaat, maar ook van het publiek en de sprekers. Graag willen we ervaring en kennis delen.

Wil je ook een kick-ass pitch presentatie?

 Stuur ons dan een berichtje!

MEER BLOGS.