Home » Presentatie design op events – astounding leadership insights

Visuele succesfactor op events.

Heb jij het ook weleens meegemaakt? Je bent aanwezig op een event waar verschillende presentaties gegeven worden door verschillende sprekers?  Iedere spreker brengt zijn/haar eigen presentatie mee. Je moet als organisator maar afwachten hoe de presentatie ziet, spannend! Helaas is de ene presentatie qua design nog minder passend dan de andere. Daarnaast is de stijl niet passend bij de branding van het evenement.

Wij zijn dit al vaak tegengekomen op verschillende events, congressen en seminars. Wat je op een event niet wilt zien is  gapende mensen, mensen die op hun telefoon kijken of een negatieve recensie!

Dit moet anders kunnen! Zo dacht Ali Stewart, al jarenlang een opdrachtgever van Present Savvy, die bezig was met het organiseren van het event ‘Astounding Leadership Insights’ ( 8 september 2016, Dominion Theatre, London). Leuk dat je mee mag denken bij de uitvoering van dit event. Wij als  Present Savvy hadden nog wel leuke visuele toevoegingen om dit event nog meer ‘body; te geven en een memory voor het publiek. Ali was enthousiast en de nieuwe samenwerking kwam tot stand.  Dit event rondom leiderschap bevatte drie keynotes en drie gastsprekers. Voor elke spreker hebben wij de presentatie in de stijl van het event omgezet. Tevens hebben wij de sprekers voorzien van posters (zelfde stijl) waar het publiek feedback op kon schrijven met als afsluiter voor iedereen een qUoteboekje (zelfde design als de slides) met van elke spreker en sponsor vijf inspirerende quotes. Onze samenwerking met Ali Stewart heeft eraan bijgedragen dat het event een groot succes werd!

Website Event:

http://www.astoundingleadershipinsights.com/

Zie de foto’s hieronder voor het resultaat:

MEER BLOGS.