ONDERWIJS PRESENTATIES.

Een goede (onderwijs)presentatie geven,
waar begint dat eigenlijk bij?

ONDERWIJS PRESENTATIES.

Present Savvy heeft de afgelopen jaren geregeld samengewerkt met verschillende onderwijsinstellingen, waaronder hogescholen en universiteiten, om zo de presentaties en voorlichtingen binnen de scholen naar een hoger niveau te tillen.

DE ROL VAN ONDERWIJS

Een goede presentatie geven, waar begint dat eigenlijk bij? Wij geloven dat het onderwijs een grote rol speelt in het vormen van de wereld van presentaties. Binnen het onderwijs gebruiken immers niet alleen docenten presentaties om (hun) kennis op hun leerlingen over te brengen, ook wordt de studenten/leerlingen hier geleerd hoe zij presentaties moeten geven. En daar valt naar onze mening nog een grote verbeterslag te maken… Tijd om (het geven van) presentaties en voorlichtingen leuker, beter en waardevoller te maken voor zowel docenten als studenten!

Nyenrode

CREATIEVE PRESENTATIECONCEPTEN IN HET ONDERWIJS

Door middel van verschillende creatieve (online) presentatieconcepten, waaronder Prezi Video, Canva en Visme, zorgen wij er als presentatiespecialist voor dat het onderwijs uitgedaagd wordt om studenten te blijven binden en boeien én ze tegelijk te inspireren op het gebied van memorabele presentaties en voorlichtingen.

Scholen, bedrijven en instellingen waar wij een bijdrage hebben kunnen leveren:

ONLINE OF OFFLINE PRESENTATIES

VOOR STUDENTEN, DOCENTEN EN/OF VOORLICHTERS

De presentatievaardigheden van je studenten, docenten en/of voorlichters verbeteren? Dat kan met zowel een online als een offline workshop Presentation Design For Non-Designers en/of een Prezi-training!

Zou je de studenten binnen jouw onderwijsinstelling een module of minor ‘presentatieskills’ willen laten volgen? Dan hebben wij goed nieuws: wij hebben een geweldige samenwerking met de Speakers Club. Hierbij werken we samen met professionele sprekers, die vanuit hun eigen expertise lesgeven aan studenten. We zetten de studenten op een podium – met écht publiek – en laten ze een ware sprekerservaring beleven. Interesse in een ‘presentatieskills’ module? Neem dan vooral contact met ons op.

Interesse?

VOORBEELDEN.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JE KUNNEN DOEN?